Вип Брадър или Фермата.. по-добре нито едното!

Защото нямам време за поредната глупост..

Вип Брадър или Фермата.. по-добре нито едното!

Септември месец е! Край на почивките, време е за работа. От телевизиите се стараят всяка година с настъпването на есента да ни предоставят развлекателни продукции (говоря за така наречените риалити), за да преодолеем по-лесно връщането ни на работа. Друг въпрос е дали успяват.

От няколко години насам риалитата станаха много популярни и БТВ и Нова се конкурират в това коя ще има повече гледаемост. И са способни на всичко за това, наистина на всичко! Силикон, разкрепостено поведение, бивши затворници, любовна драма.. абсолютните предпоставки за бум в рейтинга. Дилемата на милиони български зрители е дали да си пуснат "Фермата" или "Вип Брадър" тази година? Да видим какво ни предлага едното, и какво другото.

От Вип Брадър залагат на силиконовите красавици Мария и Джулиана Гани, които с големите си "очи" ще привличат интереса на зрителите.. Ще паднат доста лиги, дано имате наблизо моп, с който да почистите.

Естествено, има и любовна мелодрама- бившите гаджета Александра Богданска и Даниел Петканов се срещат уж много неочаквано в къщата и сега стоим и чакаме да видим какво ще стане.. Нали се сещате, че в реалния живот дори не биха поискали да се видят.. Да събереш две бивши гаджета може да е голям балон за рейтинга, но не е никак тактично.. В телевизията, разбира се, трябва да забравиш за тактичност, морал и някакви ценности, ако искаш да имаш пари и слава.. Но за мен това не е начинът, ето защо Вип Брадър отпадна още преди години от моята класация за любими предавания. От него мога да се науча само на злословене, на клюкарство, на низост.. и да затъпея. Съжалявам, ако обиждам някого, но наистина не виждам какво може да ми даде този формат. Някои казват,че вътре можеш да наблюдаваш характерите на хората.. Ще ме извинявате, но аз го правя всеки ден в реалния живот и нямам нужда от някакви си къща, в която влизат "звездите на България", за да ми отворят очите за тях. А е всички знаем, че половината звезди не са никакви звезди и няма с какво да се похвалят, освен с това, че са известни.. така че този формат отдавна загуби интереса ми.

Да обсъдим и Фермата. То се излъчва за трета поредна година и уж е с една идея по-стойностно от Брадъра. Смисълът е хубав – връщане назад към селото, но за съжаление отново виждаме интриги, злоба и кифленски истории вътре. И как иначе? Нима иначе някой ще си го пусне, само за да види как някакви си хора си строят къща и знаят много за земеделието?

Най-тъжното е, че българинът обича такъв род предавания и пикантности, защото иначе нямаше да се създават. Аз няма да си пусна телевизора и тази есен, защото не ми се гледат цици, изкуствени устни, изкуствени хора, нисък морал и още по-малък интелект, драми, трагедии, истерии и нагласени сюжети. Когато създадат риалити, в което тези неща отсъстват, може и да ме спечелят. Дотогава ще стоя настрана от телевизора.. А вие?

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

14 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay