5 неща, които никога не бива да правите, когато започвате нова диетa

Ако искате да е успешна

5 неща, които никога не бива да правите, когато започвате нова диетa

Есен е! Много повече дрехи, които не са впити по тялото.. Означава ли това, обаче, че трябва да занемарим външния си вид? Разбира се, че не! Ако искате да се стегнете и да изглеждате добре и през студените дни, то ето кои неща да не правите при започването на нова диета!

Не се отказвайте от някои храни

Когато една жена се подложи на диета, тя счита, че хлябът и сладкото трябва да бъдат изключени от храненето й, но това не е съвсем така. Всяко нещо в определени граници е полезно. Затова не изключвайте тестените неща напълно!

Игнорирате кога сте гладни

Пренебрегвайки сигналите на организма за глад не ви помага с нищо, освен в още по-зверско огладняване и нахвърляне върху храната след това.

Променяте твърде много неща изведнъж

Организмът се чувства стресиран, когато изведнъж започнете да спортувате активно, спрете много неща от менюто си и почти не се храните. Карайте по-полека и въвеждайте промените по-бавно.

Намалявате часовете сън, за да можете да тренирате и да приготвяте здравословна храна

Да, новата диета може да ви отнема повече време, но не бива да вземате това време от времето ви за сън. Ако не спите достатъчно, няма как да имате резултати в отслабването.

Избирате онези упражнения, които изгарят най-много калории

Не, че не трябва, но, ако предпочитате например да правите йога, се занимавайте с нея, а не с нещо, което уж изгаря повече.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay