Дневен хороскоп за вторник, 14 март 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 14 март 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Имате толкова много неща в съзнанието днес, че е почти невъзможно да останете фокусирани. Не е голям проблем, защото страничните пътеки може да ви отведат на някое хубаво място.  

Телец

Свършете всичките си задължения днес и след това се захванете с нещо още по-голямо от досегашните ви занимания. Денят е подходящ за взимането на решения и повечето ще бъдат правилните.   

Близнаци

Опитайте да представите посланието си по различен начин днес, дори ако опитвате от много време и не се получава, не се замисляйте дали да опитате пак, може този път да се получи по-добре.  

Рак

Опитайте да започнете някакъв нов проект днес. Имате нужната енергия, за да се справите доста успешно с нещо съвсем ново и различно. Ще бъдете в позиция да помогнете на много хора.  

Лъв

Днес ще ви бъде по-трудно от обикновено да постигнете напредък, но не позволявайте това да ви пречи по какъвто и да било начин. Опитайте нещо различно при следващия си ход.  

Дева

Вашият сладък, закачлив дух прави живота много по-интересен за вашите приятели и семейство. Опитайте да ги накарат да бъдат всички заедно, това ще ви донесе страхотно удовлетворение. 

Везни

Съсредоточете цялата си положителна енергия днес върху доброволчеството. Помогнете на бездомно куче, нахранете гладен човек или спасете животно в опасност. Нещата стават все по-добре.  

Скорпион

Трябва да достигнете до някого и да се уверите, че той или тя получава точно това, от което се нуждае. Вашата половинка или най-добър приятел се нуждае от специално внимание днес.

Стрелец

Денят е подходящ за разговори. Общувайте с хората, ще имате способността да подбирате правилните думи и изрази и да водите пълноценни разговори. Недоразуменията са почти изключени.  

Козирог

Отделете време, за да оцените наистина нещата, които имате. Не допускайте да забравите кои са наистина ценните неща в живота. Вашето отношение ще бъде ключово в разрешаването на ситуацията днес.  

Водолей

Споделете тревогите си с приятели и близки. Те са в състояние да ви помогнат. Не пазете тревогите си само за себе си, позволете на някой да бъде до вас и да ви подкрепя.  

Риби 

Това е един от онези дни, в които не ви се прави нищо. И то не само на вас, а и на всички около вас. Не си давайте много зор, но все пак се старайте да свършите най-важните неща.   

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay