Дневен хороскоп за понеделник, 12 февруари 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 12 февруари 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Изключително важно е да се справите с хората и да стигнете до споразумение. Добре е да подхождате дипломатично, защото така ще бъдете способни да убедите хората във всичко.

Телец

Вие и вашите приятели сте на една страница днес. Имате възможността да постигнете много неща заедно. Целите ви са еднаква, така че няма нищо лошо да се подкрепяте и да работите заедно за тях.

Близнаци

Днес се чувствате много екстремни и това може да бъде или много добре, или много зле- средно положение няма. Съвсем скоро това ваше настроение ще изчезне и това е много добре.

Рак

Днес приемайте съветите, без значение кой ви ги дава. При всички положения ще ви бъдат полезни. По-късно ще осъзнаете, че сте направили стъпка напред. Животът ви ще се промени.

Лъв

Думите ви имат почти магическа сила днес. Но това важи, ако контактувате индиректно. Днес при комуникацията са много важни жестовете, мимиките и езика на тялото.   

Дева

Можете да бъдете доста чаровни, ако поискате и днес е добре да включите чара в действие. Нещата ще се развият по малко странен начин, но вие можете да оправите всичко, стига да поискате.

Везни

Независимо колко трудно ви изглежда всичко днес, трябва да продължите напред и да не спирате да се борите. Ще се изненадате и ще изненадате околните какъв напредък може да имате.

Скорпион

Вие винаги сте активни, дори около вас да е супер скучно. Не позволявайте на околните да ви заразят с бездействието си, продължавайте да бъдете толкова енергични и позитивни.

Стрелец

Днешният ден е подходящ за пазаруване, особено на по-големи покупки. Днес имате око за добри сделки и знаете как да пестите време и пари, стига да се доверите на интуицията си.

Козирог

Днес вашите приятели и семейство много ще ви забавляват и ще ви заредят с положителна енергия. Моментът е много подходящ да споделите тайните си на някои близък, ще ви олекне.

Водолей

Може ни мислите, че знаете точно как трябва да постъпите днес, но се заблуждавате. Има пречки, на които не сте обърнали внимание, а те ще провалят всичко. Бъдете изключително внимателни.

Риби 

Вие и вашите колеги трябва да защитите мнението си пред шефовете, като се подкрепяте с добри причини. Ако работите заедно и действате като екип, ще получите абсолютно всичко, което искате.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay