Дневен хороскоп за събота, 06 януари 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 06 януари 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес е ден, в който ще се чувствате в страхотна форма, най-вече за срещи с приятели и дори за някое парти. Ще ви се иска да покажете на другите, че ги обичате. Не се колебайте и го направете - ще бъдете приятно изненадани от реакциите.

Телец

Днес ще пожънете плодовете на собственото си невнимание. Да смекчите последствията за нещо, което вече е свършен факт, е невъзможно, но поне можете да си извлечете поука и да не повтаряте грешките отново.

Близнаци

Днес се вслушвайте по-внимателно в онова, което ви говорят другите, и се опитайте да си признаете, че грешите - поне пред себе си. Няма никаква доблест в ината си и трябва да сте го разбрали доста отдавна. Бъдете по-смирени.

Рак

Днешният ден е посветен на труд у дома, което няма да ви вдъхновява особено много, но е необходимо зло. Вечерта е запазена за по-приятни емоции и срещи с хора, с които имате да си кажете много неща.

Лъв

Днес търпението ви може да бъде подложено на сериозно изпитание и е възможно причината за страданията ви да се крие в познати и близки. Най-доброто, което може да направите, е да дишате дълбоко и да бъдете по-малко емоционални.

Дева

Днес трябва да внимавате какво споделяте и на кого. Някои неща са прекалено лични и не бива да стават публично достояние. Бъдете по-дискретни, защото иначе рискувате да си навлечете нечий гняв, а и никога не знаете колко недоброжелатели има около вас.

Везни

Най-сетне ще получите възможност за възмездие. Доброто ще се върне обратно при вас и ще се радвате, че сте извършили добро дело в миналото. Продължавайте да бъдете все така позитивни и ви очакват още приятни изненади.

Скорпион

Хората ще ви търсят за съвет и подкрепа в момент, в който самите вие имате нужда от здрава и силна опора, защото имате чувството, че всичко се разпада и нищо не става както искате. Помощта ще дойде, но трябва да преглътнете гордостта си.

Стрелец

Ще се чувствате подведени от нечии думи и чувствата ви ще бъдат наранени. Не унивайте и недейте да се самосъжалявате. Прекалено доверчиви сте и това е огромен минус, който трябва да опитате да поправите.

Козирог

Днес няма да можете напълно да контролирате сложна ситуация, макар че отстрани изглежда точно обратно. Умеете да прикривате емоциите си, но днес може и да не успеете. Ще ви се наложи да потърсите странична помощ, за да се справите с всичко.

Водолей

Отворете сърцето си за романтични настроения и няма да ви се наложи да чакате дълго. Има човек в живота ви, който само чака покана, за да нахлуе и да го преобърне - позволете му и няма да съжалявате.

Риби 

Не си позволявайте да кривнете от правия път, защото после ще ви е трудно да се върнете на него. Днес ще срещнете доста изкушения, внимавайте, защото вие обичате да им се поддавате. Днес ви трябва по-твърда воля от обикновено.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay