10 брилянтни начина да усъвършенствате силуета си, като използвате дрехи

Ето как да изглеждате зашеметяващо

10 брилянтни начина да усъвършенствате силуета си, като използвате дрехи

Понякога трябва да скрием няколко излишни килограма, когато нямаме време за диети и тренировки. Правилно подбраните дрехи могат да ни накарат да изглеждаме по-слаби.

Ще споделим с вас няколко трика, които ще ви осигурят перфектен външен вид:

1. Добавете вертикална линия

Винаги избирайте издължени дрехи- това ще ви направи по-слаби и по-високи. Обърнете внимание на позицията на копчетата. Те трябва да бъдат в един ред, защото това ще ви накара да изглеждате по-стройни.

2. Изберете подходящ сутиен

Когато гърдите ви не са добре оформени, те се превръщат в допълнение към корема и привличат вниманието към него. Сутиенът с подходящ размер ще повдигне гърдите ви и ще създаде пространство между тях и стомахът ви.

3. Добавете ярък цвят

Изберете едноцветно облекло и добавете ярък детайл: яке, пола или блуза. Това е чудесен начин да отклоните вниманието от проблемните си области.

4. Носете рокли с А-силует

Рокля с трапецовидна форма, като през 60-те години или права рокля, като през 20-те са точно това, от което се нуждаете, за да създадете перфектния външен вид.

5. Правилно закопчаване

Уверете се, че копчетата са на най-изпъкналата част на корема. Ако закопчаната част е над него, дори най-малкото коремче ще изглежда огромно и цялото внимание ще бъде насочено към него.

6. Избягвайте леки тъкани

Леките тъкани акцентират върху всички извивки. По-добре е да избирате по-дебели платове, които ще оформят тялото ви, като корсет. Също така трябва да се стараете да избягвате нагънатата тъкан, която придава още повече обем.

7. Не загащвайте блузите си

По този начин ще подчертаете корема си и неизбежно ще привличате вниманието върху него. Носете блузите си извън панталона, да висят свободно. Дължината на блузата трябва да е малко под долния край на корема.

8. Избирайте подходящата чанта

Дори размерът на чантата може да повлияе на вашата фигура. Ако носите голяма чанта, ще изглеждате по-слаби. Дамите с малък ръст трябва да избират средно големи чанти.

9. Избирайте матирани дрехи

Лъскавата тъкан винаги привлича вниманието и акцентира върху по-изпъкналите части, така че по-добре избирайте матирани дрехи.

10. Обърнете внимание на връхните дрехи

Това е нещо, което винаги ще ви помогне. Ще прикрие корема ви, но и ще извлече най-доброто от фигурата ви и ще насочи вниманието към гърдите ви.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay