Анджелина Джоли и Брад Пит отнова са двойка!

Дано този път е завинаги

Анджелина Джоли и Брад Пит отнова са двойка!
Анджелина Джоли и Брад Пит са подновили връзката си след скорошна изключително емоционална среща, по време на която са осъзнали, че все още много се обичат.
42-годишната актриса се раздели с 53-годишния си съпруг преди една година след остри обвинения в злоупотреба с алкохол от негова страна и лошо отношение към децата им. 

Преди няколко седмици обаче двойката е имала емоционална среща - първата им от десет месеца, твърди биографът Иън Халперин, цитиран от "Мейл он сънди". 
Според журналиста Брад Пит е направил първата крачка, след което и двамата са се хвърлили в обятията си. 

"Срещата е била изключително емоционална, пролели са се много сълзи. Тогава двамата са осъзнали, че може да им е трудно да живеят заедно, но още по-мъчително за тях е да са разделени, и са решили да си дадат нов шанс", твърди Халперин. 

Холивудската звезда възприема връзката си с Пит като тази между екранните легенди Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, резултат от чиято бурна любов са два брака и два развода, разкрива още биографът.

Помирението на Анджелина Джоли и Брад Пит обаче не означава непременно, че разводът им няма да бъде финализиран. За тях бракоразводните документи са "просто хартия" и е възможно да приключат със започната процедура, след което да поемат отначало по пътя на любовта.
 
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay