Бионсе на звездният фестивал Коачела!

Бионсе на звездният фестивал Коачела!

Коачела е годишен музикален фестивал, който се провежда в пустинята на Колорадо, щата Калифорния. Събитието привлича всяка публична личност, а тоалетите на известните винаги са подбрани специално за повода и всички чакат с нетърпение да разберат каква интересна визия са подготвили за тази години любимците им.

Коачела дава поле за изява на музиканти и групи от всякакви жанрове - рок, поп, рап и всички, за които се сещате.Това е най-посещавани и най-доходоносния фестивал, провеждан в Америка.

Бионсе на звездният фестивал Коачела!

Таз годишното издание вече започнаа, а всички говорят за представянето на Бионсе, което за пореден път беше паметно, дори описвано от много като исторически момент за фестивала. Освен с репертоара и танците си, талантливата певица привлече вниманието към представянето си и с реч, насочена към историята и постиженията  на САЩ по отношение на човешките права и толерантността.

Освен популярните изпълнители, почти няма модел, блогър или популярна личност, която да не е в публиката на Коачела. Продължаваме да следим интересните новини и да споделяме тайните от пустинята на известните от фестивала Коачела.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay