Тайните на Хали Бери за перфектния й външен вид

Тайните на Хали Бери за перфектния й външен вид

На 19-годишна възраст, Хали Бери е диагностицирана с диабет тип 2. Оттогава тя започва да се грижи за здравето си. На ранна възраст тя се научава да се храни правилно и да се грижи за тялото си. Това й помага да изглежда по този начин в момента, без да полага особено много усилия. Талантлива актриса, прекрасна майка и велик приятел, Хали е вдъхновение за много хора. Тя често споделя моменти от живота си в Инстаграм, а 3,3 милиона последователи са щастливи да бъдат част от него.

Ето какви са тайните на Хали Бери, за да изглежда на 32, когато всъщност е на 52:

1. Тя спортува много

Тайните на Хали Бери за перфектния й външен вид

За да остане във форма и да се справи с болестта си, тя тренира много. Хали не е фен на тежките тежести и предпочита да работи с това, което има и прави много кардио.

Основният фокус е поставен върху корема й. Нейният личен треньор, Питър Лий Томас, казва, че Хали е в състояние да издържи на всякакви тренировъчни сесии, независимо колко са трудни.

2. Тя спазва строга и чиста диета

Тайните на Хали Бери за перфектния й външен вид

Хали Бери знае нещо, за което често забравяме - че здравият ум и здравото тяло започват с чиста и здравословна диета. Нейните най-важни тайни всъщност не са тайни: просто намалете захарта, храната с високо съдържание на мазнини и преработените въглехидрати.

Тя консумира много пресни зеленчуци, пиле (без червено месо), риба и пълнозърнести макаронени изделия. За да намали захарта, тя намалява и количеството на пресните плодове и го замества с ксилитол (Брезова захар), когато е необходимо. "Най-важното условие, за да бъдете здрави и в добра форма е да се храните здравословно", казва тя.

3. Тя се грижи за кожата си

Тайните на Хали Бери за перфектния й външен вид

Хали Бери се грижи за кожата си толкова, колкото и за тялото си. Грижата за кожата й започва от 14-годишна възраст и отново има строг режим. Има 3 стъпки в грижата за кожата: почистване, тонизиране и овлажняване- 2 пъти на ден, всеки ден. 

Когато не е под светлината на прожекторите, Хали не носи грим и позволява на кожата си да си почине. Освен това редовно посещава козметик, който се грижи за кожата й. И най-важното нещо: използва слънцезащитни продукти!

4. Междинните й хранения са здравословни и зареждащи с енергия

Тайните на Хали Бери за перфектния й външен вид

За да получава енергия, тя пие шейкове с растителни протеини и хапва здравословни храни. 

Всичко това е част от кето диетата, която тя спазва от доста време. Умереното количество протеин, нисковъглехидратните храни и здравословните мазнини (авокадо, кокосово масло и т.н.) помагат на тялото на Бери да изгаря мазнини вместо въглехидрати, за да получава енергия.

5. Тя подрежда приоритетите си правилно 

Тайните на Хали Бери за перфектния й външен вид

Хали Бери има две деца и обича да прекарва време със семейството си. Времето, прекарано с близките, е полезно както за психическото ви здраве, така и за емоционалното развитие на децата. Освен това, Хали е всичко друго, но не и скучна. Забавлението е една от тайните на вечната младост.

6. Винаги намира време за четене 

Тайните на Хали Бери за перфектния й външен вид

Страстта на Хали към четенето е голяма и тя винаги намира време и място за четене. "Предпочитам да завирам носа си в книга, вместо в живота на другите". Това е доста ценен съвет. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay