Дневен хороскоп за неделя, 12 ноември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 12 ноември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Началото на деня е доста оптимистично и това ви зарежда с много енергия. Задачите на работното място ще вървят, а и личните ви дела ще тръгнат в неочаквана, но положителна посока. Всичко това ще ви направи доста доволни и щастливи

Телец

Слушайте внимателно това, което ви казват другите. Трябва да се научите да приемате чуждото мнение и чуждите съвети, дори и да не ви се иска. Невинаги вие сте прави и днес ще ви го докажат. Извадете си съответните поуки

Близнаци

Не се поддавайте на манипулации, помислете със собствената си глава и съвсем скоро ще намерите решението, което търсите. Днес спокойно може да се наградите с нещо, което много обичате или искате отдавна.

Рак

Не се втурвайте точно днес да изяснявате отношенията си с някого, защото може да се получи обратен ефект и всичко да стане още по-голяма каша. Оставете се на течението и недейте да се задълбочавате в мисли, които само ви товарят.

Лъв

Бъдете много внимателни какво казвате и пред кого, защото има доста любопитни уши около вас. Не се включвайте в никакви клюки и стойте настрана от тайни заговори, защото накрая може да се окажете виновни и да си изпатите.

Дева

Колкото по-неразрешима е задачата пред вас, толкова по-добре ще се справите. Само не бъдете толкова праволинейни, използвайте въображението си. Не забравяйте, че прекият път невинаги е най-добрият.

Везни

Може да се окаже, че някой ваш близък ще предаде доверието ви по един или друг начин, но не бързайте да съдите и да бъдете прекалено сурови. Простете грешката и продължете напред, за да не съжалявате някой ден за провалените отношения.

Скорпион

Ден на амбиции и нетърпимост. Конфликтите ще възникват буквално от нищото. Най-добре е да не давате воля на гнева си, за да не "пометете" всички около себе си. Винаги има начин да улесните нещата, като се отпуснете и се шегувате.

Стрелец

Днес може да възникнат сложни ситуации, но най-важното е да запазите хладнокръвие и да не бъдете много емоционални, защото така ще се оплетете още повече. Ако трябва, потърсете помощ, но не се отчайвайте и недейте да се тревожите.

Козирог

Днес ще бъдете доста ангажирани да подредите нещата на работното си място. Работа ще имате дори в излишък. Не се вторачвайте в подробности, защото и без друго не ви стига времето. Мобилизирайте се, за да свършите всичко в срок.

Водолей

Отложете решаването на сложните въпроси, за да не ги усложните още повече. Обърнете повече внимание на приятелите си, които не сте виждали отдавна. Те са винаги до вас и го заслужават. Отделете време и за половинката си.

Риби

Денят ще премине леко и неусетно и няма да има кой знае какви сътресения на работното място. Това ви радва, защото имате нужда от малко повече спокойствие и почивка. Прекарайте вечерта с любимите си хора

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay