Дневен хороскоп за петък, 01 декември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 01 декември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Трябва да следвате настроението си днес. Трябва да бъдете точно там, където се забвлявате. Опитайте да се образовате за нещо, което наистина ви е интересно. Ще ви се стори много приятно, дори забавно. 

 

Телец

Днес ще ви се наложи да се занимавате с някой, който ви изнервя и не харесвате, но ще се окаже, че не е чак толкова лошо. Ще превъзмогнете ситуацията и ще ви се стори сравнително лесно. 

 

Близнаци

Вие сте майстори на компромисите, но днес ще се наложи да жертвате повече, отколкото ви се иска. Опитайте да не влагате почти никакви емоции в днешния ден, защото има огромна вероятност да бъдете много разочаровани в крайна сметка. 

 

Рак

Денят е идеален да забавите темпото. Избягвайте да предприемате драстични действия днес, без значение колко привлекателно ви се струва. Това важи с двойна сила за финансовите въпроси, защото те изискват повече внимание. 

 

Лъв

Отменете среща или събитие, което имате днес и се фокусирайте върху нещо, което е наистина важно за вас. Съсредоточете всичките си усилия върху това и дайде най-доброто от себе си. Ще имате доста работа днес. 

 

Дева

Изкуството и големите идеи изпълват ума ви точно сега и поглъщат по-голямата част от енергията ви, не че това не е хубаво. Обърнете внимание на творческата си страна, може да създадете велики неща днес. 

 

Везни

Имате малко по-различна представа за нещата днес и ще се наложи да си сверите часовника с реалността, защото в противен случай няма да се чувствате добре. Сега е моментът да направите ход и да подредите пъзела. 

 

Скорпион

Днес сте способни да откриете всякакви нови трикове, но само от положите усилия да изследвате нова територия, интелектуално или физически. Трябва да се чувствате добре и да накарате и другите да се чувстват така. 

 

Стрелец

Живейте живота си точно както го  искате- вие знаете какво означава това. Вашата енергия е голяма и сте способни да направите всичко, което искате. Напълно си струва, така че не се колебайте. 

 

Козирог

Опитайте се да прекарате известно време с добрите си приятели днес - и не забравяйте да запазите ума си открит! Поне един от тях се опитва да ви накара да направите малка промяна, която си струва да направите. 

Водолей

Някой, с който работите или живеете, трудно ви понася точно сега. Обикновено се разбирате много добре, но просто днешната ви енергия не пасва с неговата. Време е да се отърсите от всичко негативно, което мислите. 

 

Риби 

Нещата ще станат много грозни в офиса или вкъщи днес, но опитайте да стоите настрана от всичко случващо се. Всъщност, може да искате да дадете добър пример, като се издигнете над тези неща за сега. 

 
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay