Дневен хороскоп за петък, 9 март 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 9 март 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Опитайте да мислите в по-мащабен план днес. Излезте извън рамките на утвърдените ви представи и се освободете от всякакви предубеждения. Така ще разчистите пътя за нови, страхотни неща.

Телец

Не сте много сигурни точно какво ви мотивира, но не е от особено значение, важното е, че мотивацията е на лице. Продължавайте да вървите напред и нагоре, както до сега.

Близнаци

Това е един от онези дни, в които трябва да се уверите, че сте заобиколени от правилните хора. Това ще бъде по-лесно, отколкото изглежда.

Рак

Опитайте да не се тревожите прекалено много за хората от вашето обкръжение. Дори всичко да ви изглежда много странно, не се притеснявайте. Просто дръжте очите си широко отворени.

Лъв

Вашата природа ви прави най-умния играч в стаята днес. Ще ви бъде доста трудно да убедите останалите, че ситуацията е прекалено хубава, за да е истина. Продължавайте да се борите.

Дева

Време е да бъдете отворени към новите неща- нов приятел, нова работа, ново жилище или нова връзка. Готови сте за почти всичко и трябва да извличате максимума от нещата.

Везни

Някой се нуждае от помощ. Може да е клиент по време на работа, родител, приятел, половинка. Съсредоточете се, разберете кой се нуждае от вас и му помогнете.

Скорпион

Вие и вашите колеги сте блокирани за известно време и единственото нещо, което трябва да правите е да мислите. За щастие това ви се отдава днес. Можете да се справите с почти всичко.

Стрелец

Днес е възможно да кажете повече, отколкото трябва. Това ще се дължи на невнимание, така че опитайте да сте по-внимателни, за да избегнете неприятни и неловки ситуации. 

Козирог

Днес имате философско мислене и може да ви дойдат някои страхотни идеи. За да се случи това трябва да сте фокусирани както върху вашия живот, така и върху целия свят.

Водолей

Не се опитвайте да се ограничавате. Вие сте щедри и това е нещо хубаво. Прекалено много се затормозявате с мисленето в дългосрочен план. Каквото трябва да се случи, ще се случи, така или иначе.

Риби 

Придържайте се към групата, освен ако не трябва да свършите нещо друго, жизнено важно. Останалите хора се движат в правилната посока, така че най-добре е да се движите с тях.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay