Дневен хороскоп за понеделник, 20 март 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 20 март 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Енергията ви е страхотна за правене на планове и осъществяването им през деня. Днес сте доста организирани и мотивирани. Опитайте да накарате приятелите ви да последват вашия пример. 

Телец

Някой ще ви отправи предложение, което трябва много сериозно да обмислите, преди да приемете или откажете. Доверете се на интуицията и на вътрешния си глас. 

Близнаци

Има нещо голямо на пътя ви днес и най-лошото нещо, което може да направите е да спрете. Днес трябва да проявите търпение, което е много нетипично за вас, но така ще впечатлите правилния човек. 

Рак

Днес се нуждаете от приятелите си. Прекарайте деня в приятната компания на вашите близки, това ще ви зареди с положителна енергия и ще ви помогне да преодолеете всички пречки по пътя си. 

Лъв

Ще се появи неочакван разход в края на деня, но ще се справите. Разбира се, ще се наложи да се лишите от някои неща, но ще държите всичко под контрол, поне за сега. 

Дева

Ще имате желание да вземете важни решения днес, но това няма да се хареса на семейството ви. Може да се каже, че прекалено много бързате, а това не е във ваша полза. 

Везни

Днес ще трябва да се справите с нещо много важно и сериозно, но не се отчайвайте. Ще успеете да се справите с всичко без много усилия. Продължавайте напред, без да спирате. 

Скорпион

Дори да имате огромно желание за уединение днес, ще се окажете в центъра на вниманието, което е страхотно! Ще получите социална енергия и това ще ви се отрази добре. 

Стрелец

Днес ще бъдете много ентусиазирани за нещо ново в живота ви, може би нова любов, нов фитнес режим или нова работа. Каквото и да е, не прекалявайте с разговорите за него, за да не отегчите приятелите си. 

Козирог

Това е един от онези дни, в които трябва да направите всичко възможно да запазите баланса в живота си, ако тръгнете в една определена посока, това ще бъде голям проблем. 

Водолей

Днес се движите с голяма скорост напред и трябва да продължавате в същия дух. Ще ви бъде лесно да намерите нови начини да пестите време  и да постигате желаните резултати. 

Риби

Днес трябва да се пораздвижите, за да може да се докоснете и да опитате всичко. Денят е посветен само на това, да наблюдавате, без да действате. И ще имате точно толкова енергия

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay