Дневен хороскоп за четвъртък, 10 май 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 10 май 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Предстои ви промяна, чието начало ще започне още днес. Нещо в живота ви ще се преобърне на 180 градуса и е добре да сте подготвени още отсега. Начертайте си план веднага щом разберете накъде отиват нещата.

Телец

Ще изпитате здравословни смущения, които отначало ще ви притеснят, но в крайна сметка ще се окаже, че не е нищо сериозно. Погрижете се за себе си и се опитайте да промените начина си на живот, който не е особено здравословен в момента.

Близнаци

Забравете за проблемите и просто се наслаждавайте на живота. Поне за днешния ден. Имате склонност да се съсредоточавате върху негативните неща от живота, което ви пречи да бъдете щастливи.

Рак

В рамките на днешния ден ще ви се наложи да преминете през изпитание, което не можете да избегнете. Изобщо не ви се иска да се занимавате с подобни неща, но няма как - в този случай вашите близки зависят от подкрепата ви.

Лъв

Предстоят известни проблеми на работното място. Допускате грешка, която не е никак маловажна, но все пак може да бъде поправена. Помислете кой е най-добрият вариант за това.

Дева

Имате симпатии към човек от срещуположния пол, който обаче не дава никакви сигнали за това какво е впечатлението му от вас. Опитайте се да му покажете ясно намеренията си.

Везни

Каквото е вашето отношение към околните, такова ще бъде и тяхното към вас. Не можете да очаквате услуга от човек, когото сте предали в миналото. Трябва да имате реална преценка, за да успявате да подхождате рационално и с уважение.

Скорпион

Ценете всичко, което имате. Притежавате не само всичко необходимо, за да живеете добре от материална гледна точка, но и имате страхотни хора в живота си, които не трябва да приемате за даденост.

Стрелец

Имате усещането, че нямате контрол върху собствения си живот. Напоследък събитията се случват прекалено бързо, което не зависи от вас, и ви носят много различни емоции. Положението ще се нормализира, но е необходимо време.

Козирог

Станали сте важна част от живота на човек, който за вас не представлява особен интерес. Бъдете толерантни към чувствата на околните и обръщайте внимание на тяхното значение.

Водолей

Обградени сте от хора, с които нямате общи интереси и теми на разговор. Ако не се чувствате комфортно, просто избягвайте компанията им - не сте длъжни никому.

Риби 

Имате нужда от почивка и презареждане. Най-добре е да потърсите място, на което можете да останете сами със себе си, за да помислите на спокойствие и да вземете решенията, които ви чакат от дълго време насам.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay