Козирозите и любовта - две несъвместими неща?

Дали?

Козирозите и любовта - две несъвместими неща?

Козирозите не се славят като най-емоционалните знаци. Не са и студени, както ги описват, но по-скоро има по-важни неща за тях. Е, разбира се, и на тях им се случва да се влюбят. Как се случва това, щом не са емоционални, ще попитате вие? Ами.. случват се чудеса. А и Козирогът има нужда от любов, както да дава, така и да получава. Но любовта на Козирога е различна. Та.. ще си говорим за любов, секс, нежност.. Козирози, да не припаднете, за вас говорим.

Любовта и Козирозите

Да, Козирозите са способни да се влюбват, но тяхната любов се проявява по еди по-различен начин. Вместо букет от рози, романтична вечеря и куп обещания за любов, те ще ви наметнат, когато е студено, ще ви изберат най-добрия лекар и ще ви приготвят най-вкусната вечеря. Все практични неща, нали? Да, защото Козирогът е много практичен. Той няма да ви говори неща, които няма да направи, предпочита действието, не обещанията. Козирогът е човекът, който винаги ще бъде мега откровен, ще ви обича и ще ви пази. Но няма да се поколебае да ви каже, когато грешите или когато правите нещо, което не е ок. Такива са Козирозите. Да, жените като че ли са малко по-емоционални, но.. малко. Добрата новина е, че Козирогът е много верен и ако веднъж се влюби във вас, няма да погледне друг човек, нито ще направи нещо друго с него.. Козирозите подаряват сърцето си на хората, които го заслужават. 

А как е в секса?

Козирозите са отлични и издръжливи любовници. Друга работа е, че тази ненавист към изразяването на чувства.. ето защо и любовната игра трае изключително кратко при тях. Това, разбира се, не отнема от силата им на любовници, но все пак.. Друг мистериозен факт е, че с колкото и сексуална енергия да е надарен Козирогът, той не прави много често любов.. може би има по-важни дела за вършене.

Козирогът и връзките

Когато един Козирог се обвърже, той дава всичко за партньора си. Но и неговите претенции са неограничени. Винаги ще намери нещо, за което да критикува, нещо, от което е недоволен и което не му допада. Това не бива да ви обезкуражава. Той не го прави нарочно, просто такава е природата му, трябва да свикнете и с променливите му настроения. Понякога може да е много мрачен и тъжен, друг път весел и дори инфантилен.

Козирозите са прекрасни хора, само трябва да намерите ключа към тях!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

80 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay