Нещата в зодия Стрелец, които вбесяват другите

Такива хубави хора, защо ли?

Нещата в зодия Стрелец, които вбесяват другите

Вбесявам всъщност е твърде слаб глагол – един Стрелец може направо да те подлуди, а накрая да се усмихне чаровно и да каже "Какво направих?" Аз самата съм зодия Стрелец, но много добре знам, че не съм цвете за мирисане. Най-лошото е да осъзнаваш недостатъците си, но да не можеш да ги поправиш. Е, поне мога да пиша за тях. Ето кои са нещата, заради които на другите често им се иска да ни убият. Драги Стрелци, не се сърдете, те просто не ни разбират!

Стрелецът винаги казва това, което мисли

Близнаците веднага биха се обадили "Не си ли чувал за лицемерие?", Везните биха посъветвали да бъдем по-дипломатични, а чувствителните Раци най-вероятно ще се насълзят. Е, благодарим за съветите, но.. не можем, хора, просто не можем! Няма как да си дете на Юпитер и да говориш красиви слова, само за да угодиш на някого. Няма такъв шанс при нас! Да, знаем, че можем да ви нараним, да ви засегнем, да сме неразбрани, но въпреки това.. първо стреляме, след това мислим. Виновни сме, простете ни!

Стрелецът е много опърничав

Мислите си, че Овен, Телец и Козирог са най-инатестите зодии? Това, че имат рога, не ги прави победители. Ние си имаме лък, с който можем бързо да убием конкуренцията за първото място на инатливостта. Наумим ли си нещо, много трудно да ни разубедите. По-добре не пробвайте!

Стрелецът ненавижда да му казват какво да прави

Мразим, направо ненавиждаме да получаваме съвети. Един мъдър Козирог веднага би си помислил за нас "Нима си мисли, че знае всичко?" а Лъвът би си казал "За какъв се мисли този?" Не, не знаем всичко , но не мислим, че има някой, който да го знае. И в такъв случай.. защо да слушаме другите? Стрелецът си има своя визия за живота и за това как се случат нещата, понякога твърде различна от тази на останалите. Не ни се бъркайте, не можете да ни помогнете, случаят ни е тежък!

Толкова оптимизъм не е на добре

Козирозите винаги ни гледат под вежди и ни питат "Признай си, какво вземаш?" Стрелецът е непоправим оптимист. Няма сила, която да ни накара да спрем да вярваме в доброто, в това, че слънцето грее еднакво за всички и че някой ден то ще спре и на нашата прелестна уличка. Така можем да ви говорим за щастието от живота, че да ви се доще да ни ударите няколко юмрука в лицето, за да ни дойде акъла.. Е. Това няма да помогне.

Стрелецът е малко непохватен...

Да, Стрелецът е същевременно много елегантен, стилен и красив знак, и в същото време членуваме редовно в организацията "Ръцете ми пречат". Не ни поверявайте да носим кората с яйца, ако не искате да ядете омлет! Да, ръцете не са най-добрите ни приятели, но не сме виновни.. простете ни!

И след като охулих братството на Стрелците, нека кажа няколко хубави думи. Стрелците са слънчеви деца, които цял живот пазят онази искрица, която е способна да те накара да запламтиш и да живееш истински! Стрелците са чаровниците на зодиака, които никога не се отказват и имат своите начини да го постигнат (разбира се, винаги честни!)

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

143 6
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay