Седмичен хороскоп за периода 11 септември- 15 септември 2017 г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 11 септември- 15 септември 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Всичко ще върви в много положителна посока през този период, но ще се наложи да се сблъскате с някои реалности, които не се знае как ще ви понесат. Най-благоприятните дни от тази седмица за вас ще бъдат вторник и сряда. Ще бъдете много доволни от доходите, които ще получите от работен проект, но ще се наложи да направите някои компромиси. Трябва да бъдете по-гъвкави.

Телец

От известно време насам правите много планове, които най-сетне ще станат реалност през този период. През тази седмица ще осъзнаете коя от вашите големи идеи трябва да следвате и от какво да се ръководите, за да успеете. Най-накрая ще тръгнете в правилната посока и всичко ще започне да се подрежда малко по малко.

Близнаци

Напоследък преживявате разочароващ застой, но трябва да вярвате, че всичко ще се дойде на мястото. Вашата интуиция е на прав път, особено във връзка с финансите. Ще се наложи да промените някои неща, но е добре да го направите, преди да е станало прекалено късно. Ще получите чудни и неочаквани новини.

Рак

Ще се наложи да направите някои корекции по отношение на отношенията си с хората през тази седмица. Това ще бъде единственото нещо, за което ще мислите през този период. Трябва внимателно да обмислите всичките си приятелства и партньорства и да направите всички промени, които се налага да направите.

Лъв

Работата ви върви страхотно и личните ви отношения продължават да бъдат основен приоритет. Съсредоточете се върху това, което наистина искате. Ще се радвате на слава и успех през тази седмица. Ще получите положителна обратна връзка за цялата си упорита работа, но също така помнете, че ценностите и приоритетите на другите хора са важни също.

Дева

Ще се наложи да сте много гъвкави през тази седмица и ще трябва да коригирате вкуса и предпочитанията си, за да получите желаните резултати. Днес сте много творчески настроени и сте на правилния път към вашите желания, но може да се наложи да промени подхода си. Бъдете внимателни към детайлите.

Везни

Ще ви се наложи да вземете някои много трудни решения през тази седмица, но знаете точно какво трябва да направите. Отдайте нужното внимание на семейството си, по този начин ще вземете правилните решения по всички въпроси, за които се колебаете. Краят на седмицата ще бъде много специален за вас, насладете му се.

Скорпион

Връзката ви е важен приоритет за вас през тази седмица, но ще трябва да почувствате пътя си чрез ситуации, а не чрез думи. Поддържането на екипна работа ще ви се отрази добре и ще ви помогне да успеете, но трябва да се стараете да не приемате нещата твърде емоционално, защото това може да ви изиграе лоша шега.

Стрелец

През този период работата ви ще бъде най-важното нещо и може да се наложи да сте много гъвкави в някои ситуации, тъй като ще има много променящи се обстоятелства. Ще имате сериозна печалба, но трябва да сте последователни и надеждни. Предстоят ви страхотни изненади през уикенда.

Козирог

Големите творчески проекти, по които работите, се развиват и можете да видите в каква посока ще се развият нещата. Вашето лидерство ще ви доведе до стена, която ще провали плановете ви и няма да знаете какво да правите. Вашите идеи ще ви направят по-жизнеспособни и весели, в дългосрочен план. Ще получите новини, които ще ви насочат къде трябва да съсредоточите усилията си.

Водолей

Чувствате се все по-уверени и сигурни в коя посока искате да отидете, особено по отношение на деликатни семейни въпроси. През последните няколко седмици имате семейни проблеми, но всичко ще започне да се подрежда, не се притеснявайте. Ще получите знаци от съдбата относно това как ще се развият нещата, така че бъдете нащрек.

Риби

Ще имате няколко фалшиви старта през тази седмица, но след това всичко ще се подреди по правилния начин. Ще получавате смесени сигнали. Хората, които ще срещнете през този период ще ви бъдат много полезни в живота ви от тук нататък. Стремете се да завържете приятелство и да изградите сътрудничество.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay