Седмичен хороскоп за периода 12 -16.06 2017 г.

Какво Ви очаква през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 12 -16.06 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Ако доскоро сте имали проблеми с доверието към партньора, то тази седмица това ще се промени. Любовният ви живот ще се изкачи на едно ново ниво, на което ще господстват съгласието, доверието и любовта. Ще сте в изключително здравословно състояние и всичко на работа ще върви вероломно нагоре.

Телец

През тази седмица са възможни финансови проблеми. Помислете за източници на странични доходи. Ще имате подкрепата на близките си през цялата седмица, която няма да е от най-леките в живота ви, но това ще ви даде сили да се справите с всичко.

Близнаци

Финансовото ви положение през тази седмица рязко ще се промени към по-добро. Възможно е повишение в работата.

Рак

Очаква се една спокойна седмица, както на работа, така и в личен план. Възможни се леки здравословни смущения, които, обаче, не бива да ви притесняват, защото няма да са сериозни.

Лъв

Ще бъдете изпълнени с енергия през цялата седмица. В работата ще постигнете блестящи резултати, което ще бъде забелязано от ръководството. Може да ви предложат да работите по важен проект, който ще е от значение за вас и в бъдеще.

Дева

Ще достигнете забележителни резултати в работния процес. Лошото е, че те няма да бъдат оценени, което ще понижи настроението ви. Периодът не е благоприятен и в личен план.

Везни

Време е за по-сериозна крачка в личен план. Надейте да отлагате повече, сега е подходящият момент. Здравословното ви състояние ще бъде в свръх форма през седмицата.

Скорпион

Ще се чувствате в чудесна физическа и ментална форма. Не са изключени проблеми на работното място, но те няма да са голяма пречка за вас.

Стрелец

Звездите предричат неразбирателство с близките и най-вече с интимния ви партньор. Ще се чувствате неразбрани и недооценени. Добър вариант е да заминете на почивка сами.

Козирог

Ще има много изисквания към вас на работа, но за щастие ще опровергаете всички. Тази седмица ще бъдете в отлично финансово състояние и чудесно здраве.

Водолей

През тази седмица ще бъдете много витални, заредени с енергия и желание за много луди неща. Ще бъдете много креативни и ще успеете да влеете много от идеите си в работния процес.

Риби

Ще бъдете в центъра на вниманието в семейството ви. Това, обаче, няма да е така що се отнася до вашата интимна половинка, което ще ви накара да сте недоволни. Не се очакват някакви сътресения през седмицата.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay