Седмичен хороскоп за периода 20 март- 24 март 2017г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 20 март- 24 март 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Съсредоточете се върху основните си приоритети през тази седмица. Благодарение на идването на пролетта, ще бъдете пълни с енергия. Съсредоточете се върху целите си, ще постигнете задоволяващи резултати. Бъдете организирани и опитайте да не се разсейвате. Ситуации, свързани с финанси, изискват повече внимание и концентрация от ваша страна.

Телец

Сега е вашето време! Пролетта ще ви донесе много енергия, положителни емоции и напредък в много аспекти от живота ви. Опитайте да вървите само напред и да не направите грешна стъпка. В края на седмицата ще срещнете човек от миналото ви, но не позволявайте да ви повлияе по какъвто и да е начин. Ще получите яснота по някакъв личен въпрос.

Близнаци

Намалете малко темпото тази седмица и направете крачка назад. Обмислете хубаво всичко, което ви се случва напоследък. Време е да отделите цялото си време и енергия за личния си живот, защото той в момента е пълна каша. Опитайте да оправите отношенията си с хората и да комуникирате повече с близките си.

Рак

Трябва да преосмислите връзката си и основните си цели през тази седмица. Напоследък кариерата ви върви на горе, но е време да обърнете нужното внимание и на партньора си. Ще разберете, че парите и успеха не са най-важното нещо и ако не направите нужното може да загубите наистина ценните неща. 

Лъв

Концентрирали сте се върху кариерата и бъдещето си, което е добре. Предстоят ви много успехи и положителни емоции, но трябва да положите много усилия. Оставете всичко останало настрана и приемете възможностите, които имате. Предстоят ви някои трудни разговори, но не забравяйте, че е най-важно да бъдете искрени.

Дева

Отделете малко време да обърнете внимание на голямата картина тази седмица. Възможно е целите и мечтите ви да се променят и то в много интересна посока. Ще бъдете доста непредсказуеми през тази седмица. Ако пътувате през тази седмица ще срещнете хора, които в последствие ще са важна част от живота ви.

Везни

Напоследък мислите върху големи решения, които ще променят живота ви. Време е да се съсредоточите върху това как наистина се чувствате и кое би било правилното решение. Откъснете се от всичко, за да успеете да вземете най-адекватното решение. Време е да спрете да го отлагате и да продължите с живота си.

Скорпион

През този период партньорствата са от изключително важно значение за вас. Внимателно балансирайте собствените си нужди и интереси с тези на останалите хора. Ако успеете да намерите баланса и да работите заедно, ще постигнете страхотни резултати. Опитайте да комуникирате спокойно, без да попадате в спорове и караници.

Стрелец

Толкова много неща се случват с работата ви в момента и имате възможността да отворите нова глава в живота си. Ще бъде наистина вълнуващо, в никакъв случай не пропускайте тази възможност. Бъдете организирани и не позволявайте нищо да ви спира и задържа. В края на седмицата ще имате възможността да разрешите личен проблем.

Козирог

Животът ви ще бъде изключително забавен. Напоследък сте се чувствали носталгично и сантиментално, но през този период ще се отървете от тези чувства. Ще започнете да се наслаждавате на живота и да го живеете на пълни обороти. Пролетта ще ви донесе много усмивки и ще ви зареди с положителна енергия.

Водолей

Вашето семейство ще ви бъде главен приоритет през този период. Планирайте вечеря или забавно семейно събитие. През този период прекарвайте всяка свободна минута с близките си. Това ще ви зареди с много енергия и ще ви се отрази доста добре. Добре е да започнете да планирате поне близкото бъдеще.

Риби

Вие сте изобретателни и свежи хора и ще имате много свежи идеи през тази седмица. Информацията идва при вас със скоростта на светлината. Ще имате възможността да усъвършенствате стратегията си. Случайна среща с човек от миналото ви ще ви подейства странно. Ще се чувствате сякаш до сега сте живяли в заблуда.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay