Секс под душа- 7 проблема и техните решения

Не е нужно да се отказвате от секса под душа напълно

Секс под душа- 7 проблема и техните решения

Сексът под душа е малко прехвален. Аз съм напълно "за" разгорещяването под душа, буквално и преносно, но нещата са малко по-сложни, отколкото очакваме.  Всеки човек иска да опита, защото гледа секси сцените по филмите и мисли, че е страхотно. Е, в реалността не е точно страхотно...Има няколко много неприятни неща, свързани със секса под душа, но ние ще ви предложим решения на проблемите, за да можете да се наслаждавате максимално на това преживяване. 

Пързаляте се и има голяма вероятност някой да падне

Със сигурност не искате историята да приключи по следния начин: да лежите голи на пода в банята, с разцепена глава или навехнат крак. Решението на този проблем е просто- намерете нещо за което да се държите. Може да е душа, мивката или каквото друго подходящо нещо виждате в банята. 

Сапунът попада на неподходящи места

Сапунът и вашите интимни зони просто не са съвместими. Вагината е самопочистващ се орган и не се нуждае от каквито и да било продукти. Доста често сапуните водят до вагинална инфекция. Не се опитвайте да свършите две неща едновременно- секс и душ. Изчакайте със шампоана и сапуна. 

Намирате се под струя вода, но не сте достатъчно влажна

Водата намалява естественото овлажняване на жените. Трябва да използвате лубрикант, но имайте предвид, че той също се отмива доста бързо. 

Няма време за любовна игра

На жените им трябва време да се настроят. Нужно е известно време, за да се подготвят за самия полов акт. При секса под душа нямате време за това. Трябва да влезете под душа, когато сте абсолютно готови или да отидете в банята след секс, за да продължите да се забавлявате. 

Мястото е прекалено малко за повечето секс пози

Това не зависи само от големината на банята. Дори да имате широка баня, пространството точно под душа е малко и при повечето пози единият от двамата е извън водата, съответно замръзва. Най-подходящата поза за секс под душа е кучешката. 

Презервативът е подложен на изпитание

Първо- водата може да го изхлузи. Второ-топлата вода, както и всичките продукти за хигиена,  отслабват латекса. Трето- ефективността намалява. Четвърто- има по-голям шанс да се скъса. Ако се налага да използвате презерватив, душът не е най-подходящото място.

Традиционният секс не е най-добрия избор

Обикновеният секс не е най-добрата ви опция, но има много други начини да си доставите удоволствие, които са по-лесно изпълними под душа. Така че не се отказвайте, има начини! 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

14 7
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay