Цялата истина за зодиите!

Без никакви лъжи!

Искате ли да знаете каква е истинската същност на зодиакалните знаци? Има едни такива хороскопи, в които за всеки пише нещо мило и хубаво, което е наистина чудесно, но ние не искаме да ви лъжем. Вие трябва да знаете цялата истина, а се досещате, че е невъзможно един човек да има само положителни страни. Затова с днешната ни статия ще ви разкрием всичко за зодиите. Ако сте готови, нека започваме.

Овен

Овенът действа, без да мисли. Ето защо често си пати от това. И винаги си казва, че другият път първо ще помисли.. това трае до другия път...

Телец

Той обича да си угажда. За него е важен комфортът, луксът и вкусната храна. Има нужда от стабилност в живота.

Близнаци

Тук става въпрос за най-малко две личности, които понякога са на различно мнение за нещата и това е най-забавната част. Този знак има голямо въображение и чувство за хумор.

Рак

Те са свръхчувствителни към всичко, което ги заобикаля.

Лъв

Те са красиви, интелигентни и доста устати. Искат обожанието и възхищението на околните.

Дева

Те са мъдри и умерени в действията си хора. Понякога е способна да говори толкова много, без да се умори, което е доста натоварващо на моменти.

Везни

Те не знаят какво точно искат. Те не искат да обидят никого и са склонни да угаждат на близките си. В този жесток свят Везните се опитват да намеря своето място.

Скорпион

Ако Дяволът имаше вид, това щеше да бъде Скорпионът. Те притежават поглед, който съблазнява, покорява и очарова. С този знак няма как да ти е скучно. Ако искаш страст и садо-мазо преживявания, хвани си Скорпион.

Стрелец

По-добре да го гледате отдалече, защото този иначе симпатичен знак, лесно може да ви отпрати надалече с къчове, ако нещо го засегнете. Този знак е труден за опитомяване.

Козирог

Отдава се на удоволствия, чак когато си свърши работа. Ако искате живот, в който всичко ще е изчислено по план, ще е подредено и няма да ви липсва нищо, намерете си Козирог.

Водолей

Те са креативни, волни и нежни създания. Много артистични и чаровни, тях всички ги харесват.

Риби

Да се родиш Риба и да живееш на Земята е парадокс. Ето защо те постоянно плуват чрез мечтите си в техния свят!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay