17 скандални факта за секс играчките, които ще ви оставят безмълвни!

Научете някои прелюбопитни подробности относно съвременната секс индустрия

17 скандални факта за секс играчките, които ще ви оставят безмълвни!

По-консервативните хора са склонни да свеждат свенливо глава, когато се заговори за интимни предпочитания и фетиши в секса. Други пък го предпочитат с играчки

Когато става въпрос за секс - такъв, какъвто го предпочитаме ние жените - страстен, първичен и винаги различен, е най-добре да отпаднат всички табута.

Затова днес ще си говорим без задръжки, като ви дадем малко повече разяснения и любопитни факти около един от любимите предмети на жената - вибратора.

Освен това ще споделим с вас откровени истини, които само хората от секс индустрията знаят. Ще си побъбрим, без свенливост, за секс играчките и най-шокиращите (или не?) факти около тях.

1. Най-предпочитаният вид на вибраторите е… с "форма” на животно. Най-странните подобни продукти, които можете да намерите, са вибратори, приличащи на делфин, еднорог, плюшено мече и котка.

2. Единствените материали, които се считат за безопасни при попадане в тялото, са стомана, стъкло, специално ламиниран дървен материал и... огнеупорно стъкло.

17 скандални факта за секс играчките, които ще ви оставят безмълвни!

3. Аналните вибратори днес се произвеждат със специална дръжка в долната си част, която наподобява бокс. Това се налага след като при прекалено много хора вибраторът се изплъзва и за отстраняването му от тялото е необходима хирургическа намеса.

4. Процесът на производство на силиконови играчки е известен в средите като "готвене”, заради готовите формички, в които се излива разтопеният силикон.

5. Оказва се, че предпочитанията към цвета на секс играчките може да бъде изключителна културна черта. Белгийците, например, харесват оранжеви, но не и червени играчки. Французите ги харесват лилави и мразят жълтия им вариант. Единствените, които, според известен производител на секс играчки, не са толкова претенциозни, са северноамериканците.

6. Компаниите за производство на секс играчки тестват новите продукти с помощта на хора основно във възрастовата граница 25-40 години. На доброволците се плаща за отделеното време и… усилия. След това компанията решава кои играчки са най-харесвани и имат най-голям потенциал да станат хит на пазара.

17 скандални факта за секс играчките, които ще ви оставят безмълвни!

7. Благодарение на лондонска компания, днес можете да си направите секс играчка по свой модел, а тя може да бъде от бронз, стъкло и дори от шоколад. Неприятна подробност е, че за производството им се включва гелът, който зъболекарите използват за направата на отливка от зъби.

8. Играчките, които са направени, изцяло или частично, от латекс, не се считат за безопасни и трябва да бъдат включвани в сексуалния акт само с кондом.

9. Хората наистина се влюбват в секс играчките си! Редица компании заявяват, че са получавали любовни бележки от клиенти, адресирани до любимата им секс играчка.

10. Изключително реалистичните (и донякъде зловещи) секс кукли имат затопляща система, която отоплява вътрешността им. По този начин силиконовата им "кожа” се усеща топла на допир, точно като човешката.

17 скандални факта за секс играчките, които ще ви оставят безмълвни!

11. Индустрията за секс играчки е оценена на над 15 милиарда долара в световен мащаб.

12. Можете сами да си направите своя секс играчка, като използвате обикновени предмети от ежедневието. Веднъж научите ли се как да го правите, вече никога няма да погледнете лъжицата със същите очи...

13. Въпреки разпространеното в обществото мнение, вибраторите не са направени, за да запълнят липсата на отсъстващото гадже. "Вибраторът никога не бива да бъде смятан за заместник на пениса - той е допълнение към него”, твърди главният изпълнителен директор на една от големите компании в бранша.

14. Професионални гримьори и фризьори се грижат за актуалната за момента на производство визия на секс куклите.

17 скандални факта за секс играчките, които ще ви оставят безмълвни!

15. Една от най-бързо растящите тенденции на пазара са т.нар. "християнски секс играчки”, т.е. играчки за консервативни и религиозни хора, които имат нужда да заздравят отношенията помежду си, без да прибягват до прекалената вулгарност на съвременните секс играчки.

Всъщност, една жена създава сайт, който цели именно това - да осигури начин на консервативните двойки, с дълбоки религиозни убеждения, да разнообразят интимния си живот без методите, които използват, да бъдат пошли и безнравствени (каквото смятат, че е порното).

Така Джой Уилсън създава свой сайт, в който се предлагат секс продукти само за женени двойки и отговарят на изискванията за сексуален живот без намеса на грях.

16. Има държави, в които производството или продажбата на секс играчки е забранено. Това са Индия, Малайзия и Южна Африка.

17. Най-големият производител на секс играчки в света е Китай - страната държи 70% от пазара в световен мащаб.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

12 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 21.04.2017|14:00
Жените обожават секс играчките, а мъжете мечтаят да гледат как приятелката им се самозадоволява с тях, но повечето се срамуват да си го признаят. http://www.sex-erotika.com/dildo/realistichni-dilda
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay