2 фактора, които влияят на сексуалното удовлетворение

2 фактора, които влияят на сексуалното удовлетворение

Когато започнете отношения с нов човек, съвсем нормално е да започнете да се чудите дали сексът ще бъде добър- и за двете страни. 

Но това проучване ще ви накара да се чувствате по-спокойни. Анкетирани са повече от 5500 необвързани от различни възрастови групи, етнически групи и слоеве на обществото. 83% от тях, независимо от сексуалната ориентация, са посочили, че грижовен и ентусиазиран са 2-те топ качества на перфектния сексуален партньор. 

Ясно е, че способността за предизвикване на оргазъм също е важна, но той е класиран като по-маловажен, от фактори като добра комуникация и добри целувки. Така че всички могат да се отърсят от идеята, че трябва да накарат партньора си да достигне до бурен оргазъм, очевидно хората просто искат да правят секс с добър човек, можете ли да си представите? 

Разбира се, проучването обхваща доброто и лошото. Установено е също, че има някои неща, които хората не харесват в леглото: прекаленото говорене, липса на страст, малко движение, не толкова хубави целувки и липса на думите "Обичам те". 

Повечето от необвързаните хора казват, че сексът става много по-добър, след като сте го направили няколко пъти с някого, така че не бива да се стресирате, ако първият път не е било особено хубаво. 

Що се отнася до секса за една нощ. 30% от мъжете казват, че това е най-добрият вид секс, докато само 15% от жените казват същото. Но 19% от мъжете и жените общо, казват, че това е най-лошият секс. Като цяло мъжете са 3 пъти по-склонни да правят секс за една нощ, за да опитат да започнат връзка. 

В крайна сметка сексът трябва да е нещо, от което и двамата да се наслаждавате. Но е добре да знаете, че грижовността и ентусиазмът в леглото са най-удовлетворяващите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay