София Буш за това защо не трябва да търсим „единствения“

Връзките, които не продължават цял живот, не са безсмислени

София Буш за това защо не трябва да търсим „единствения“

Често се учим какво представлява любовта от филмите и телевизията. Винаги има това колебание "Обичам го/ Той е най-лошият" "Ще се омъжа за него/Не искам да го виждам повече". Разбира се, всеки има моменти, в които поглежда партньора си и се чуди "Дали това е моят човек?"

Моята първа любов беше невероятно искрена. Момчето, което обичах, беше мой приятел, откакто бяхме 9-годишни. Всяко лято ходехме на лагер заедно. Спомням си първият път, в който хвана ръката ми и първата ни целувка- беше нещо толкова важно.

След като навърших 20, започнах кариерата си на актриса и не търсех любов или връзка. Но тя намери мен. Никога не съм планирала, че ще имам сериозна връзка, преди да навърша 30 години. Но когато човекът, с който си, те попита дали ще се омъжиш за него, си мислиш: Това се случва, защото трябва да се случи.

Но аз отказвах да позволя една връзка да ме определя, затова избягвах разговора в продължение на 10 години. Истината е, че, да, това беше огромно събитие в моя живот. Травмата от всичко това, беше породена от това, че стана прекалено публично. Беше невероятно странно и чуждо за момиче, което до скоро е било в колежа.

За щастие, имах приятел, който ме насърчи да разгледам всички аспекти от живота си. Той ми препоръча страхотни книги и медитация. Година по-късно, общите ни приятели не спираха да задават въпроса "Защо не се срещате?" ...

Тази връзка продължи само няколко месеца, но беше мястото, на което се излекувах от травмата, за която споменах и до известна степен ме оформи като човек. Благодарение на тази връзка, открих по-дълбокия смисъл на любовта.

По този начин, разбрах, че връзките имат конкретна цел, по безброй причини. Някои връзки са предназначени да излекуват раните ви от предишни връзки. Други имат за цел да ви изградят като човек. Трети имат за цел да ви покажат какво е любовта и т.н. Тези връзки трябва да се случат на всеки. И колкото и да се опитвате да бягате от тях, няма да успеете. Разбрах, че отношенията, които не са доживотни, всъщност изобщо не са губене на време. Просто не всяка любов може да продължи вечно.

Вече не определям успеха по този начин. Отговорите никога не са черно-бели. Често в по-кратките връзки намираме отговорите на важни въпроси за това какво искаме от една връзка, какво сме готови да дадем, какво искаме да получим и т..н Няколко месеца с правилния човек са по-важни от години с грешния.

Когато спрете да търсите "Единствения", ще отворите себе си за безброй възможности. Ще изградите наистина дълбока, сериозна връзка със себе си. Това е най-важното, после всичко ще си дойде на мястото от само себе си.   

Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay