Модните идоли на звездите: Сара Джесика Паркър

Дали стилът на звездата е повлиян от иконичната ѝ роля на Кари от “Сексът и градът”?

Модните идоли на звездите: Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър е синоним на стил. Актрисата е добре позната с ролята си на друга модна икона, а именно Кари Брадшоу от любимия сериал на жените - "Сексът и градът.” Но не бива да бъркаме двата образа и да мислим, че модната слава на Сара идва единствено благодарение на Кари.

Сара Джесика Паркър е пример не само за модна икона, която носи с лекота най-смелите тоалети и обува най-високите токчета. Тя е и пример за дама, която е изградила успешен моден бизнес и наистина има усет за модата.

Но откъде черпи вдъхновение? Кои са най-иконичните марки за нея и как стилът никога не ѝ изневерява?

Модните идоли на звездите: Сара Джесика Паркър

Най-големите икони за актрисата са марки от ранга на Marc Jacobs, Valentino, Calvin Klein, Alexander McQueen, Dior, и, разбира се, любимите както на нея, така и на Кари Брадшоу - обувките на Manolo Blahnik.

Паркър наистина обожава модата и това личи от начин, по който миксира своите тоалети - смесва контрастиращи си принтове и материи, съчетава дизайнерски произведения с винтидж находки.

Актрисата разкрива, че получава най-голямо вдъхновение от винтидж модата. Тя споделя, че ѝ се възхищава още от 80-те години и колекционира винтидж модни находки от всички краища на света.

В гардероба на актрисата има старинни покупки както от Ню Йорк, така и от Азия, Близкия изток и Западна Европа. Според нея в един винтидж магазин могат да бъдат намерени много скрити съкровища, които да направят един тоалет уникален и доста по-достъпен.

Модните идоли на звездите: Сара Джесика Паркър

Актрисата не обича да се влияе прекалено много от модните тенденции и облича модерни дизайнерски изработки само за официални събития. Малко изненадващо, но звездата признава, че любимият ѝ тоалет е удобни дънки с тениска и не би го заменила за нищо друго. Единственото, от което не би се отказала, са бляскавите токчета, които са нейна запазена марка.

Паркър обича да пазарува разумно и купува неща, които знае, че ще носи повече от веднъж. Тя е на мнение, че за една млада жена е важно да пофлиртува с модата и да следи тенденциите, но след това е добре да установи свой собствен стил и да се влияе по-малко от останалите трендове.

Модните идоли на звездите: Сара Джесика Паркър

Актрисата е имала и модни затруднения и истински бедствия, що се отнася до дизайнерските дрехи. Тя неведнъж е споделяла, че е носила рокли, които не са искали да се разкопчаят, и се е налагало да ги реже, за да може да се освободи от тях в 2 часа сутринта. За това в ежедневието си предпочита удобството, подплатено с чифт красиви токчета.

Ако искате да следите рубриката "Модните идоли на звездите" и да научавате интересна информация за модните предпочитания на известните, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay