12 модни избора, които ни карат да изглеждаме натруфени

Ето как проявяваме лош вкус

12 модни избора, които ни карат да изглеждаме натруфени

Когато става въпрос за стил няма правилно и грешно. Може да изберете как да изглеждате- класически, пънк, ежедневно или официално. Единственото забранено е видът ви да изглежда евтин и това няма нищо общо с цената. Трябва да внимавате с някои неща, защото в противен случай може да изглеждате натруфено.


1. Прекалено много блясък


Камъните и брокатите изискват специален повод. Брокатът по ежедневни и спортни дрехи е истинска модна катастрофа. Заслепете хората със същността си, а не с брокати и камъни.


2. Изключете марките


Производителите ги наричат "реплики", но нискокачествените артикули нямат нищо общо със световноизвестни модни дизайнери. Можете да изглеждате зашеметяващо и с дрехи, които не са някаква специална марка, просто намерете своя стил.


3. Принтовете на дрехите са несъвместими


Точки + ивици = една от най-грозната комбинация. Фигури, цветя, шарки и т.н. трябва да бъдат сами. Комбинирайте дреха с принтове с едноцветна дреха.


4. Бели обувки


Ще ви издадем една тайна: има дискриминация при обувките. Белите обувки, освен маратонки или спортни обувки не са най-добрия избор. Дори повечето булки избягват белите обувки. Най-добрият избор са обувките с телесен цвят.


5. Купувайте качествени неща или не купувайте нищо


Някои неща са предназначени да бъдат скъпи и нямат евтина версия. Често става въпрос за тъканите и платовете. Ако не можете да си позволите нещо качествено, по-добре изобщо не го купувайте.


6. Странни цветове


Неоновите цветове например са страхотни за дискотека или за Хелоуин, но не са подходящи за ежедневни облекла. Залагайте да по-неутралните цветове.


7. Бижута


Бижутата трябва да бъдат много внимателно съчетани с дрехите и случая, за да изглеждате добре. Когато искате да носите по-обемни бижута, внимателно помислете дали изглеждат добре с дрехите, които сте подбрали.


8. Неудобни обувки


Токчетата ви карат да изглеждате много по-женствени и нежни, но само и единствено, когато са ви удобни. Неудобните обувки променят целия вид към по-лошо.


9. Неподходящ размер

Размерът е изключително важен за цялостния външен вид. Дори да имате най-красивата дреха на света, ако не е вашят размер, няма да изглежда добре.

10. Древни модни тенденции

Отнасяйте се към модните тенденции като към разпускане, а не към ангажираност. Отърви се от тях, след като сезона свърши. Ако не можете винаги да се придържате към новите тенденции, придържайте се към класиката.


11. Чорапогащници

Чорапогащниците са бельо и не трябва да се показват. Прекалено голям блясък или видими шефове ще провалят всичките ви усилия за изглеждате безупречно.


12. Бельо на показ


Понякога бельото просто не може да остане на мястото си. Ако смятате това за секси, трябва да го преосмислите. Помнете- бельото трябва да остане скрито, без значение от обстоятелствата.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay