9 модни тенденции от миналото, които могат да развалят външния ви вид

9 модни тенденции от миналото, които могат да развалят външния ви вид

Модата се променя невероятно бързо. Днес не е нужно да носите дрехите на баба си, за да изглеждате старомодни. Всичко, което е нужно сега, е просто да следвате модните тенденции, които вече не са на мода. Нашата статия ще ви помогне да избегнете някои сериозни модни грешки и ще ви дадем съвети как винаги да изглеждате добре.

Ето кои са нещата, които трябва да останат в миналото:

  1. Цветни чорапогащници

    Цветните чорапогащници бяха много популярни преди няколко години. Ярките крака на жените привличаха мъжете. Разбира се, такива ярки цветове карат хората да се чувстват по-добре, но е време да оставим тази тенденция зад себе си.

    Вече цветните чорапогащници не са модерни. Сега на мода са чорапогащниците с различни форми.

  2. Прав бретон

    Всяко момиче, което е имало кукла Барби като дете, иска да има дълги вълнисти коси и прав бретон. Сега, куклите са по-модерни и реалистични и естествената красота е по-модерна. Ако все още носите прав, плътен бретон, трябва незабавно да се обадите на фризьора си.

  3. Татуирани вежди

    Време е да забравим за татуираните вежди. Изключително малък процент от жените с татуирани вежди реално изглеждат добре. Тънките линии, вместо вежди, правят лицето много неестествено. Хората са готови да направят всичко, за да бъдат модерни. Времената са се променили и, за щастие, тенденцията към изкуствени вежди е изчезнала.

  4. Тънки вежди

    Същото важи и за формата и размера на веждите. Вече няма тънки вежди - дебелите вежди са модерни. Но бъдете внимателни: все пак трябва да изглеждате естествено.

  5. Хайлайтване на лицето

    Спомняте ли си времето, когато беше почти невъзможно да пресметнете колко слоеве грим сте поставили на лицето си? В интервюто си за New York Post, основателят на Bobbi Brown Cosmetics твърди, че ерата на хайлайтването е преминала. Тя препоръчва да се използват овлажняващи кремове и малко руж около скулите.

  6. Бронзант

    Приятният и равен тен може да направи кожата здрава и свежа. Оранжевото обаче изглежда добре само за екзотични животни. Бронзантите са нещо от миналото. Ще изглеждате много по-привлекателно, ако прекарате няколко минути в солариум или получите тен на слънце. Ако се излагате на слънце, не забравяйте да използвате слънцезащитни продукти!

  7. Големи рокли

    Големите и обемни рокли могат да се намерят в античните магазини днес. Днес знаменитостите избират дълги прости рокли вместо рокли, които изглеждат сякаш са излезли от приказката за Пепеляшка.

  8. Естествен пух

    Естествената кожа вече не е нещо, което само много богати хора могат да си позволят. И в същото време хората осъзнават, че животните трябва да бъдат защитени. Има дълъг списък от модни дизайнери, които отказват да използват естествена кожа: Стела Маккартни, Армани, Калвин Клайн, Томи Хилфигер. А Марко Бизчари, главен изпълнителен директор на най-продаваната марка в света, заяви, че Гучи няма да използва естествена кожа в своите колекции. Тази стъпка беше направена, за да се сложи край на жестокостта над животните.

    За да изглеждат дрехите ви по-малко старомодни и тежки, изберете цветна изкуствена кожа. Светлите кожени палта също изглеждат невероятно.

  9. Отворени обувки

    Такъв тип обувки подхождат на момиче, което е в гимназията. Една стилна дама обаче не бива да носи такива обувки.

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay