Джесика Алба: Нежната дама в света на мъжкия бизнес

Актрисата говори за трудностите, които е имала при възприемането на своята женственост

Джесика Алба: Нежната дама в света на мъжкия бизнес

Сигурно ви е трудно да си представите една от най-горещите дами в Холивуд като мъжкарана, която не знае какво да прави със своята женственост. Но невероятната Джесика Алба твърди пред Cosmopolitan, че до средата на 20-те си години е подражавала повече на мъжете.

В момента 34-годишната звезда е една от най-сексапилните жени на планетата, но тя твърди, че допреди няколко години това изобщо не е било така.

"През по-голямата част от живота си аз се възприемах чрез по-мъжката ми и грубовата страна. Бях агресивна мъжкарана, когато бях на 20 години. Имах гърди, но бях млада и просто се чудех какво да правя.”

Алба споделя още, че образът, който тогава ѝ е бил изграден от медиите, всъщност е нямал нищо общо със самата нея. "Не бях тази, за която ме представяха. Винаги се чувствах гневна, като някой измамник. На по-късен етап се научих да възприемам своята женственост.”

Актрисата признава, че винаги е искала да бъде голяма екшън звезда и да може да играе рамо до рамо с мъжете в този жанр.

Впоследствие тя наистина получава няколко роли в екшън филми, където успява да изяви тази своя дива страна.

През последните години Алба играе по-различна роля - на майка и на бизнес дама. Тя е един от основателите на компанията Honest Company, която ѝ носи основните приходи за момента. Тя е оставила настрана филмовата си кариера и е решила да се посвети на бизнеса си. Компанията ѝ предлага екологично чисти продукти, включително и такива за бебета.

Джесика Алба: Нежната дама в света на мъжкия бизнес

Алба споделя, че не ѝ е никак лесно да ръководи компанията си, но не се дава лесно. "Аз съм жена в света на мъжкия бизнес. Понякога съдружниците ми поставят под въпрос решенията ми и тогава им казвам да си отидат вкъщи и да поискат мнението на жена си. Как може един мъж да смята, че разбира повече от опаковки на дамски продукти от една жена?”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay