Защо кралските особи не носят червено червило?

Защо кралските особи не носят червено червило?

Задавали ли сте си въпроса, защо кралските особи, които са популярни днес никога не носят червено червило? След кралската сватба на Меган Маркъл и принц Хари, тя и нейният гримьор споделят какъв е отговорът на този въпрос с всички, които проявяват любопитство към кралския етикет, стил и начин на живот.

Защо кралските особи не носят червено червило?

"Първият път, когато се опитахме да сложим червено червило, тя не се чувстваше добре с него", казва Мартин, гримьорът на Меган. " Тя обича да разговаря с хората и да комуникира активно и не искаше да се притеснява за вида на червилото си". Определено смятаме, че червеното червило е много трудно за поддържане в добър вид, ако ни се налага да изглеждаме безупречно във всеки един момент. За това вместо да се притесняват дали имат червило по зъбите си или перфектното очертание около устните се е развалило, те залагат на телесни прасковени и розови нюанси в избора си на цвят за устните.

Плюс фактът, че когато свикнете с нюд червилата много трудно бихте се върнали към ярките цветове. Веднъж опознали удобствата им и кралските особи като Меган Маркъл не се разделят с тях. 

Защо кралските особи не носят червено червило?

Знаем, че Меган често избира сама да прави грима си за важни събития и кралски ангажименти. Тя определено се справя добре с тази част от разкрасяването, не е претенциозна и знае какъв резултат иска да постигне.

Меган предпочита да акцентира върху очите си когато става въпрос за грим - силно подчертани вежди и мигли, но все пак не прекалено натрапчиво. Тя обича да използва топли розови тонове за ружа и червилото си. Когато се появи пред камерите или на някое събитие винаги изглежда брилиантна и толкова уверена. Може би тайната се крие в грима, който очевидно приляга иделано на нейната идентичност. 

Защо кралските особи не носят червено червило?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay