Секси сирените на 2011

Независимо колко са облечени, телата им остават най-сексапилни

Аби Крауч
Аби Крауч

Изпратихме една година и посрещнахме нова. И въпреки, че тях няма да ги изпратим извън светлината на прожекторите, не можем да се въздържим от равносметка. Кои мацки бяха най-секси през 2011? Красавиците са много, класациите – също. Вече ви представихме списък с най-секси моделите за изминалата година, а днес решихме да покажем Топ 10 с изкусителните сирени от всички сфери на шоубизнеса. Главозамайващата класация е дело на едно от горещите светила по тези въпроси – The Sun. 

Според древните, сирените може и да са били прелъстителки с чудни гласове и рибешки опашки, но днешните красавици могат да бъдат достатъчно изкусителни, дори когато мълчат. А ако освен опашки, нямат и нищо друго по себе си – най-добре. Въпреки че някои от тях успяха да влязат в челната листа, без да излагат на показ твърде много плът. Независимо дали галят или скандализират нечий поглед, всички 10 си извоюваха място на върха на езиците с изявите си през последните 12 месеца. 

Аби Крауч 
Допреди няколко месеца Аби се казваше Кланси, но през лятото стана футболна съпруга и взе фамилията на Питър Крауч. Въпреки промяната в името, семейното положение и факта, че през май роди момиченце, фигурата на моделката изглежда също толкова зашеметяващо, колкото и преди. 

Пипа Мидълтън 
Докато Аби Кланси-Крауч изглеждаше ослепително на собствена си сватба, Пипа блесна най-ярко по време на кралското бракосъчетание на сестра си. Огромната публика в световен мащаб се шегува, че на празненството всички са гледали с възхищение Кейт... Докато не се появила Пипа. С невероятния си силует в гръб, тя веднага бе нарочена за изключително секси. И двете сестри Мидълтън са сочени като едни от най-стилните дами на 2011.

Секси сирените на 2011Кейт Мос 
Феновете ѝ се притесняваха, че след като и тя се омъжи през лятото, новият статут ще сложи край на голите фотосесии. Нищо подобно! Каквито и проблеми да е имала Кейт през скандалната си кариера, никога не е виждала проблем в разсъбличането. Доказателство – прочутият календар на Pirelli за 2012

Никол Шерцингер 
Бившата "Pussycat Doll” продължава присъствието си сред най-харесваните кукли на шоубизнеса. Макар и секси обаче, Никол не беше толкова успешна през изминалата година. Най-големият връх в музикалното ѝ развитие сякаш се състоеше в оценяването на чужди певчески данни в американския "X Factor". Очарователният ѝ тъмен поглед пък се пълнеше със сълзи заради раздялата с Луис Хамилтън

Риана 
През по-голямата част от годината екзотичната физика на певицата се подвизаваше скандално разголена. По участия, фотосесии, на разходка. Риана отнесе критиките, че е прекалено провокативна и лош пример за подрастващото поколение, но така и не пусна цигарата, с която се чувства още по-секси.

Секси сирените на 2011 Роузи Хънтингтън-Уайтли 
Няма как да бъде пропусната в този списък на изкусителните сирени. Въпреки че през 2011 не я виждахме толкова по бельо от Victoria's Secret, тя влезе в ролята на най-сексапилната трансформърка, която можем да си представим. А рекламата на Burberry Body я превърна в безспорен еталон за перфектно тяло на изминалата година

Дженифър Анистън 
Готината "приятелка" влезе в ролята на гаднярка ("Шефове гадняри"), но е секси дори в това амплоа. Да не говорим, че ролята я разсъблича от време на време и я представя като зъболекарка-нимфоманка. Най-голямото признание за Джен дойде от самите мъже – тя стана първа по сексапил в класация на Men's Health, задминавайки Анджелина Джоли. Поне този път. 

Кейти Пери 
И тя не беше по-облечена от колежката си Риана. На премиерата на "Смърфовете" обаче доказа, че не само голотата събира всички погледи. Кейти се появи в малка бяла рокличка с лика на Смърфиета (вижте в галерия) и за пореден път привлече всеобщо внимание. 

Бар Рафаели 
За израелската перла дори няма смисъл да се говори. Достатъчно е да я погледне човек, за да разбере какъв беше целият този шум около нея през 2011.

Имоген Томас 
Всички 12 месеца от годината бяха изпълнени със скандални снимки на Имоген Томас и още по-скандални клюки около разкритата ѝ връзка с футболиста Райън Гигс. Особено голямо впечатление направи фотосесията "само по тиксо". Дори и да осъждаме поведението на Имоген Томас, все пак много жени ще се зарадват да видят, че по-пищните форми (не само в гърдите) също са признати от секси класацията на The Sun.

56 18
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 25.11.2013|16:19
Аби Крауч е номер едно
1
Не е посочен 03.01.2012|17:51
На тази снимка Имоген Томас отначало я взех за някоя от нашите чалга певици :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay