Нещата, заради които той може да се навие вие да сте отгоре

И да отстъпи лидерската си позиция

Нещата, заради които той може да се навие вие да сте отгоре

Мъжете обичат да бъдат отгоре, за да могат да контролират нещата и да ни обладаят така, както те си знаят. Когато се възбудят, те стават зверове, а плячката сме ние. (Е, не искат да ни изядат, достатъчно е да ни напляскат и обладаят грубо.) Понякога, обаче, на нас, жените, ни омръзва само да лежим отдолу.(Приятно е, но малко раздвижване никога не е излишно.) Ето защо решаваме да се качим отгоре и да обяздим този немирник. Разбира се, трябва да ни позволят да го направим. Ето причините, поради които мъжът би отстъпил мястото, което той мисли, че му принадлежи по право.

 

Може за малко да релаксира 

Когато вие сте отгоре, той получава удоволствие, без да полага кой знае какви усилия. Така осъзнава колко облагодетелствани са жените и в това отношение. Но не очаквайте той да остане така дълго. В един момент ще се изправи и ще ви покаже с какво темпо трябва да се случват нещата.

Може да се наслаждава на цялото ви тяло

А това е повече от достатъчно. Да може да вижда как се навеждате към него, клатите се в един много секси ритъм и охкате от удоволствие ще му повлияе като най-големия наркотик.

Може да докосва дупето ви

Докато си лежи и вие му доставяте неимоверно удоволствие, той може да протегне ръка и да награби дупето ви, което така го възбужда.

Вие доминирате сега, а той е слабият

Ако той си пада по само-мазо, то със сигурност би му се харесала играта на сменяне на позициите. Камшиците и превръзките за очи са задължителни!

Вие можете да достигнете до оргазъм 

А това го вълнува живо. Толкова е приятно да успееш да доставиш най-върховното удоволствие на жената до теб ( в случая върху теб.)

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay