Как да горите мазнини, докато сте на почивка, без да ходите на фитнес

Как да горите мазнини, докато сте на почивка, без да ходите на фитнес

Почивката е страхотно нещо, което ни дава възможността да се откъснем от работата си, да посетим нови места, да се срещнем с нови хора и други прекрасни неща. Но обикновено е трудно да спазваме режима си по време на почивката и е възможно целият ни труд до момента да бъде съсипан за няколко дни. За щастие, има начин да поддържаме формата си, дори да не можем да посещаваме фитнес залата. Ето как:

Яжте морска храна, вместо месо

Морската храна е много полезна. Дори има такива диети, в които месото се заменя изцяло с морска храна. По време на почивката си, заменете пилешкото, свинското, говеждото и всички видове месо с морска храна. Ако сте на почивка на морето ще ви бъде доста лесно да го направите.

Ходете пеша

Ходенето пеша е много полезно за нашето здраве. За да бъде максимално ефективно, трябва да спазвате някои правила: когато вървите главата ви трябва да бъде вдигната, а раменете отпуснати; когато вървите, ръцете ви също трябва да се движат; ходете поне по 30 минути на ден.

Заменете алкохола и газираните напитки със свежи сокове и фрешове

Това е един от най-вкусните начини да останете във форма, докато сте на почивка. Фрешовете и свежите сокове са супер освежаващи, вкусни и полезни. Пийте сокове от магданоз, целина, моркови, цитрусови плодове, краставици и т.н. Не пийте опаковани сокове, а само прясно изцедени.

Използвайте пясъка

Всички знаем, че движението е важно. Можете да правите много неща на пясъка- плажен волейбол, плажен футбол, плажен тенис и други. Всички тези активности са и много забавни и приятни.

Плувайте поне по 20 минути на ден

20 минути плуване на ден са достатъчни за горене на калории. Плувайте поне по 20 минути на ден, но без да спирате. Също така сменяйте стиловете.

Правете упражнения под вода

Водните тренировки са невероятно ефективни. Има различни упражнения, които можете да правите, в зависимост от проблемните зони на тялото.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay