Тайните на Дженифър Анистън за добро здраве

Тайните на Дженифър Анистън за добро здраве

Дженифър Анистън е наистина прекрасна- тя буквално не остарява. Изглежда също толкова зашеметяващо, колкото в началото на 90-те. Дженифър е човек, който се е отдал на здравословен начин на живот в продължение на десетилетия и със сигурност има какво да научим от нея. 

Въпреки че начинът й на хранене се променя и прави нови и различни упражнения, едно нещо е останало същото: здравословният й баланс и задължението да третира тялото си правилно. Това е нещо, към което всички можем да се стремим. Ето повече за тайните й:

Здравословна закуска

Здравословният начин на живот започва сутрин и Джинфър го знае! Денят й започва с чаша топла вода с лимон. След това тя пие шейк от авокадо и яйца, който й е любим. Тя добавя и малко кокосово масло в него. Освен това, тя яде овесени ядки с банан или яйчен белтък. Мечтата на Дженифър е да отвори Уелнес център. 

Кралица на салатите

Може да сте чули невероятната (и истинска!) история, че Дженифър яде една и съща салата всеки ден в продължение на 10 години - "докторан" версия на салата Cobb, която тя, Къртни Кокс и Лиса Кудро, ядат ежедневно. Джен е фен на прибавянето на зърна към салатата си за обяд, като киноа, булгур и табулее.

Обядът и вечерята са доста сходни за Джен. Тя обича да поддържа ястията си прости, основни и зеленчукови, с някакъв слаб протеин. 

Балансирани тренировки

Не е тайна, че Дженифър практикува йога и медитация от много време - още преди да станат популярни и модерни. Тя има личен треньор, който се грижи за формата й. Тя посещава класове по "Спин-йога" три дни в седмицата и балансира кардио тренировките със силовите тренировки. 

Понякога си угажда

И така, кога й остава време да живее? Всъщност, Дженифър често се глези с мексиканска кухня и паста. Но това по никакъв начин не й се отразява. Балансът е в основата на всичко...

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay