Царевичен касерол

Царевичен касерол

Ще впечатлите гостите си с това ястие. Ето как да го приготвите:

Необходими продукти:

1/2 ч. царевично брашно

1/2 ч. масло, разтопено

1/4 ч. захар

2 големи яйца

2/3 ч. мляко

1/4 ч. сметана

2 ч. царевица

сол 

черен пипер

1/2 ч. л. червен пипер

зелен лук за украса

Царевичен касерол

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на 250 градуса. 

В голяма купа разбъркайте царевичното брашно и маслото и разбъркайте, докато се получи еднородна смес. Добавете захарта, яйцата, млякото и сметаната. Добавете и царевицата и подправете със сол и черен пипер.

Изсипете сместа в касерол и печете около 1 час. Поръсете със зелен лук и сервирайте. 

Добър апетит! 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay