Дневен хороскоп за вторник, 7 октомври 2014

Какво ще ви се случи днес според звездите

Дневен хороскоп за вторник, 7 октомври 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес не очаквайте да ви се случи нещо кой знае какво. Потънали сте в рутина и това малко ви изморява. Все пак се опитайте да превъзмогнете скуката и да направите нещо интересно, дори да няма с кого.

Телец
Сякаш всички проблеми са се струпали на вашата глава. Не се отказвайте - ще имате енергия да се справите с всичко. Проблемът е, че в края на деня ще бъдете наистина много изморени, затова най-добре останете насаме със себе си.

Близнаци
Днес трябва да поговорите с шефовете си за евентуално увеличение на заплатата - моментът наистина е подходящ. В личен план се радвате на спокойствие и щастие, затова не търсете под вола теле.

Рак
Иска ви се да останете в леглото цял ден, защото това време въобще не ви понася. Консумирайте повече плодове и не се застоявайте на едно място - само така ще преборите есенната депресия. Ако сте обвързани, прекарвайте повече време с партньора си, това също ще ви ободри.

Лъв
Имате достатъчно време да се справите с дълго отлагани задължения. Ако някой близък ви помоли за помощ, по-добре се отзовете. Не се знае кога ще изпаднете в трудна ситуация, с която няма да можете да се справите сами.

Дева
Не се отказвайте да преследвате целите си. Ще трябва да направите известни компромиси днес, но в крайна сметка жертвите си заслужават. Въпрос на време е да се насладите на резултата от своите усилия.

Везни
Няма как да отречете, че изпитвате влечение към някой свой колега. Ако в момента сте обвързани, по-добре прекратете авантюрата навреме. В случай че си няма никого обаче, абсолютно нищо не ви пречи да се впуснете в нея.

Скорпион
В личния си живот имате доста проблеми за оправяне. Единственият начин това да се случи е чрез разговори. Бъдете инициативни, за да оправите нещата по-бързо.

Стрелец
В работа ще имате доста неприятни емоции, породени от некомпетентността на вашите колеги. Бъдете спокойни, вашите усилия скоро ще бъдат забелязани от когото трябва. Предстои ви вечер, изпълнена с романтика, която ще ви накара да забравите всичко лошо.

Козирог
В началото на деня ще ви се струва, че всичко е против вас. Скоро обаче ще видите как всичко започва да се подрежда по план. Вечерта ще бъде приятна, ако я прекарате с приятели.

Водолей
Нямате желание за нищо и наистина е най-добре да не се захващате с важни дейности. Бъдете спокойни, само днес нищо няма да ви се удава. Не търсете причината в себе си, просто има и такива дни.

Риби
Доста сте заети напоследък, но няма начин - просто периодът е такъв. Бъдете силни и мотивирани, защото си заслужава. Вашите ангажименти изобщо няма да попречат на личния ви живот, дори ще го разнообразят и ще ви помогнат да избягате от рутината.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay