Дневен хороскоп за събота, 3 май 2014

Какво ли ви очаква в поредната дъждовна събота?

Дневен хороскоп за събота, 3 май 2014

Дори денят ви да е започнал зле, има надежда нещата да се оправят! Вижте какво са отредили звездите за вашата зодия днес, 3 май 2014 година.

Овен
Нови неща ще ви притискат да продължава напред и напред. Това е хубаво. Очаква се нова информация да дойде скоро, която ще промени погледа ви над работата, която вършите.

Телец
Вашата практична природа ви помага да видите новите неща днес и да разрешите старите си проблеми. Нещата могат да станат много интересни до края на деня. Запазете си енергия, за да успеете да ги разрешите.

Близнаци
Вашите скрити сили, започват да се показват днес и това означава, че започвате да привличате внимание от различни хора. Радвайте се!

Рак
Време е да започнете нещо ново. Това може да означава всичко от нова любовна авантюра до нова работа в друг град. Вашата енергия ви дава самочувствието, че ще успеете.

Лъв
Опитайте да не се поддавате на лошите си навици днес. Вие сте лесно податливи на всякакъв вид лоши неща затова потърсете малко подкрепа от приятелите си.

Дева
Чудесен ден да напрегнете мозъка си или просто да осъществите добрите идеи, които ви терзаят от известно време. Вашата умствена и социална енергия са в синхрон.

Везни
Нещата стават доста трудни - дори и социалната енергия, която имате не може да поддържа връзките ви свежи. Може би е добра идея да се съсредоточите и да накарате нещата да работят за вас.

Скорпион
Всичко зависи от вас - но усещате прекалено много напрежение, което ви притеснява. Вашата енергия е много разпръсната навсякъде, но това ви помага да се справите с малките проблеми възникващи на много места.

Стрелец
Вашата свободолюбива душа, може да изчака още един ден - трябва да се фокусирате над домакинските неща като готвене, чистене и плащане на сметките. Веднъж щом се отървете от повърхностните проблеми, ще бъдете свободни.

Козирог
Време е за нещо забавно и глупаво - вашата добра енергия има нужда от пространство да работи. Опитайте нещо тотално ново и вълнуващо - да карате сърф или да отдете на спонтанно пътешествие.

Водолей
Време е за нещо забавно и глупаво - вашата добра енергия има нужда от пространство да работи. Опитайте нещо тотално ново и вълнуващо - да карате сърф или да отдете на спонтанно пътешествие.

Риби
Някой ви казва нещо много мило и ви хваща на въдицата си. Внимавайте, защото може да е недоброжелател или някои бивш, но милите думи са просто невъзможни за отхвърляне.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay