ФилоСофски арт базар през уикенда

ФилоСофски погледнато

Красиви дизайнерски творения, изложени сред природата - такова е предложението на "ФилоСофия”. Арт базарът, който ще се състои всяка юлска събота в градинката, наречена ‘Чайка’ на ул. Раковски № 106 /пред бар "Мементо”/ между улиците "Иван Вазов"и ул. "ген. Й. В. Гурко". Шопинг удоволствието ще стартира от 11ч., продължавайки до 22ч. - 11 часово предложение, което не можем да пропуснем.

 

Във ФилоСофия ще вземат участие именити български творци на приложното изкуство - дизайнери и бижутери - това са Петър Арбов /Путно Арт/, Юлиан Кирилов /Зона Урбана/, Мила Атева /Sassa Björg/, Николай Сърдъмов, Сашо Андреевски /38/ и други. За любителите на нестандартните и красиви идеи, поднесени с вкус и креативност, имената със сигурност са добре познати и любими.

 

Философията на арт базара е да се създаде приятелско пространство, където креативните умове да показват свои неща на фона на приятна музика. Бонус за присъстващите ще са различните тематични дискусии, проведени от авторите и тяхното отношение към даден обект.

 

"Философският" базар можете да посетите още този уикенд, когато на 2 юли /събота/ много уникални български брандове ще покажат своите творения. Ние мислим да уважим, все пак пазаруването е неотменна част от почивката.

28 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 01.07.2011|11:58
Супер, там съм!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay