В дома на Марио Тестино

Как изглежда къщата на един от най-известните модни фотографи

Домът на Марио Тестино със сигурност е неговата модна крепост. В мартенския брой на Vogue, именитият фотограф е направил фотосесия на собственото си убежище. Разбира се, той не се е задоволил да снима само предмети, затова участие в начинанието е взел руският модел Наталия Водянова.

Къщата на Тестино в Лос Анджелис е типична обител на артист. Идеята за цялостния интериор е нестандартна, но едновременно с това изглежда практична и удобна.

Картините и снимките са аксесоарите за дома, от които фотографът има в изобилие. Те са много, различни, струпани на различни места и съчетани по негови собствени правила. Наблюдава се една претрупаност в обзавеждането, но пък всичко изглежда изненадващо подредено в артистичния хаос.
В дома на Марио Тестино
В дома на Тестино има колкото картини, толкова и книги. Поне това виждаме от снимките, публикувани в модното списание. Виждаме и много възглавнички, на които си представяме как фотографът си почива с приятно четиво в ръка.

Интересно е, че интериорът изглежда минималистичен, на пръв поглед, заради черно-белите преобладаващи цветове в него. Вторият, по-подробен поглед обаче, ни показва, че обзавеждането е всичко друго, но не и минималистично. Атмосферата в дома на Тестино навява особен уют, сякаш мебелите искат да го предоставят, но цялостната обстановка е против това.

Наталия Водянова, освен че внася живот в снимките, прави успешна реклама на няколко модни марки. На фотографиите тя е облечена с произведения на Proenza Schouler, Marni, Etro, Carolina Herrera, Balenciaga, Dior, Alberta Ferretti, Donna Karan и Valentino.

Последната снимка ни показва как изглежда домът на фотографа отвън. Отново виждаме силния контраст, който съществува между начина, по който изглежда къщата от външната и от вътрешната страна. Скромна малка къщурка за хората и широк артистичен дом за Марио. Поредното доказателство, че на обвивката никога не бива да се вярва.

7 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 20.03.2012|11:53
Много ми допада това изобилие от картини и вази с цветя, които изпълват тази стилна модна крепост.
5
Не е посочен 20.03.2012|11:50
Последната снимка от галерията ми напълни душата. Не разбирам от дизайн на къщи, но определено човекът е вдигнал дома си на много живописно място.
4
Не е посочен 19.03.2012|17:22
Да, не е лошо.
3
Не е посочен 19.03.2012|17:22
Малко ми идва претруфено, но иначе е стилно.
2
Не е посочен 19.03.2012|17:21
Прекалено много неща има.
1
Не е посочен 19.03.2012|09:48
определено изглежда добре
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay