Съвети за отчайващо нефотогенични хора

И вие бихте могли да изглеждате добре на снимка!

Съвети за отчайващо нефотогенични хора

Отивате на парти и се забавлявате цяла нощ. На сутринта с нетърпение надниквате в социалните мрежи, за да откриете кадри, увековечили приятното преживяване. За съжаление обаче не сте сред онези късметлии, които излизат добре на снимки, каквото и да правят. Може би и вие, като повече дами, не харесвате образа си, уловен от обектива. И намирате себе си за крайно нефотогенични.


Днес ще ви дадем някои полезни съвети, с помощта на които шансът ви да излезете добре на снимка ще се увеличи неимоверно.

Използвайте грим
Не трябва да прекалявате, за да не превърнете ефекта в дефект. Прикрийте дребните несъвършенства по кожата, подчертайте очите и скулите си, сложете малко гланц за устни. Така ще изглеждате доста по-привлекателно на парти кадрите.

Позирайте
Ако трябва, репетирайте пред огледалото непринудени, но приятни за окото пози. Приберете краката, отдалечете леко ръцете от тялото, изправете раменете… Задължително е да "проточите” шия като същински лебед - така тялото ви ще изглежда по-слабо и няма да имате двойна брадичка на снимката.

Бъдете естествени
Не си мислете, че този съвет противоречи на предишния. Позирайте, като същевременно се опитате да разкриете естествената си красота. Много по-добре бихте изглеждали на снимка, ако забравите за любимите физиономии на Нацупеното Пате и просто се усмихнете чаровно.

Съвети за отчайващо нефотогенични хора

Профил или анфас?
Със сигурност харесвате едната си страна много повече от другата. Позволете на обектива да заснеме по-красивата ви страна, за да бъдете удовлетворени от крайния резултат.

Първо снимки, после купон
Ако наистина държите на красивите, а не щури, снимки, то ще трябва да се щракнете за спомен в началото на вечерта. Тогава гримът ви изглежда възможно най-добре, а и Цар Алкохол все още не е замъглил преценката ви кое е привлекателно и кое - не съвсем. С повишаването на градуса ще забравите и нашите безценни съвети, а кадрите на другата сутрин за пореден път ще ви накарат да намразите цялата тази фото олелия.

За още полезни съвети станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay