А каква форма е твоето тяло?

За различните пропорции

На манекена онази червена пола стоеше убийствено секси, а когато си я купи – отново съжали за прибързания избор. И за да не стават повече такива грешки, трябва да си научиш урока. А именно - да разбереш каква форма е тялото ти, а от там какви са подходящите за теб дрехи.

 

Тип "ябълка" или преобърнат триъгълник: Дамите с този тип пропорции притежават широки рамене, а също и завидна гръдна обиколка. Всъщност, от кръста надолу те са по-слаби. При тях проблемната област често е корема. За пример с такъв тип форма на тялото са Тайра Банкс и Доли Парт.

 

Тип "круша" или триъгълник: Тук се наблюдават тесни рамене, но за разлика от тях, областта на бедрата е широка. Знаменитата любимка на Америка Опра Уинфри също е в тази графа.

 

Тип правоъгълник: Често това са онези щастливци с атлетична или слаба фигура. Когато трупат килограми, то се случва равномерно, по частите на цялото тяло.

 

Тип пясъчен часовник: С широка талия, но изваяна фигура. Ако се поотпуснат и започнат да качват, те също ще напълнеят равномерно, по цялото тяло. Известни личности, представители на този тип са Джесика Симпсън и Анджелина Джоли.

 

Сега, след като вече узна към кой тип принадлежиш, е време да добиеш представа и за облеклото, което е създадено за теб. Съветите за максимално сескапилният ти външен вид, ще намериш тук.

2 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay