Ботокс в челото и устните на 8-годишно момиченце. Защо?

Червилото на мама аз обичам...

Ботокс в челото и устните на 8-годишно момиченце. Защо?

Коя жена не си е играла с кукли като малка? Представяла си е с какъв цвят рокля Барби ще е най-красива за срещата с Кен или каква прическа ще подхожда на любимата кукла, при изява на модния подиум. Изящните кукли, оформени като анорексични манекенки, но с големи гърди и първата вълна супермодели, от ранга на Клаудия Шифър и компания, оформиха в съзнанието на много жени представата, че трябва да изглеждат по такъв начин, за да бъдат успешни.

 

Съответно, при чувство за неудовлетвореност от живота, тези жени са склонни да винят недостатъчната си привлекателност, а в момента, в който станат майки, да проектират идеалите си върху малката дъщеричка, която неусетно се превръща в тяхната нова кукла Барби.

 

Такъв е случаят с Бритни Кембъл - осемгодишна англичанка, която обича да танцува на фона на песни на Лейди Гага и да си слага от грима на мама. Режимът на красота на това малко момиче отива по-далеч от обикновената игра, заради болните амбиции на майка й. Научихме за нея от iNews.bg, които разказват, че веднъж на всеки три месеца Бритни бива инжектирана с ботокс в областта на челото, устните и очите от собствената си майка. 34-годишната козметичка Кери от Бирмингам купува ботокса онлайн и е уверена, че е безопасен, защото първо слагала на себе си.

 

Обсебената майка прилага и процедури за обезкосмяване на малкото си момиче, така че да предотврати появата на косми при навлизането в пубертета. Кери твърди, че тези шокиращи и опасни действия гарантират на Бритни, че ще стане известна още като тийнейджърка.

 

"Това, което правя за Бритни, ще ѝ помогне да стане звезда. Знам, че един ден тя ще бъде модел, актриса или певица, и тези процедури ще ѝ гарантират, че ще изглежда по-млада и с бебешко лице по-дълго време".

 

"Всичко, което искам за Бритни, е да има най-добрия старт в живота, така че да ѝ е по-лесно да се превърне в суперзвезда. Би трябвало повече майки да го правят за дъщерите си", заключава самотната майка.

12 93
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay