Любов по време на парти

За връзките, започнали след няколко големи

Любов по време на парти

Отивате на парти, но не познавате почти никого от присъстващите. Всъщност, първоначално дори не сте искали да ходите. Изглежда скучно и вече ви е яд, че сте пропилели свободното си време. Но питиетата "вървят" едно след друго. Първо, второ, трето...

Изведнъж вечерта придобива друг оттенък. Нов, интересен, доста по-вълнуващ. Партито се съживява, непознатите вече са ви приятели, а онзи младеж все повече привлича вниманието ви. Всъщност, той не отлепя поглед от вас, направо ви изпива с очи. Алкохолът сякаш ви кара да сте безразсъдни, но той е само поводът. Истинската причина са скритите ви страсти и непреодолими желания.

Всичко се случва за секунди. Озовавате се навън, после в колата му, после върху него. Прекарвате една страхотна вечер, без задръжки и предразсъдъци, отдавате се на страстта. Потапяте се в света на първичното удоволствие. Но нощта приключва и оставате единствено с насладата, която вече не е пълна, защото се събужда гузната ви съвест. Ако я имате.

Тук ли трябва да свърши всичко? Започнало спонтанно, приключило с изгрева на слънцето. Без право на развитие, по презумпция. Така се процедира със секса за една вечер, както недвусмислено твърди и името му.

Всеки обаче заслужава втори шанс - за нещо, различно от непринудено забавление, за нещо, претендиращо да бъде истинско. По правило за "лесни" се приемат "поддаващите" от първата вечер. Но, както знаем, всяко правило си има изключения. Защо пък химията, която първоначално ви е привлякла един към друг, да не се окаже точно това, от което имате нужда за в бъдеще? Изпепеляваща страст, която е прескочила срещи и вечèри и ви е изпратила направо под завивките. Клиширан факт. Ала неоспорим.

Според сексолози, половината от щастливите семейни двойки са се запознали точно в леглото. И са си дали шанс. Защото са усетили тръпката помежду си, почувствали са, че не само алкохолът и желанията са били причина нощта да се осъществи.

Правилото не е златно. Понякога нещата са точно такива, каквито изглеждат, без значение дали ви се иска обратното. Понякога сексът наистина остава "просто секс", ако партньорът ви не желае обвързване. В този случай ви остава единствено усещането, което ви навява споменът.

Авантюрите за една нощ помагат на хората скоростно да се опознаят. Това е още една предпоставка за връзка, защото чрез тях се избягва притеснението по време на среща, както и отегчителните разговори, които могат да се отразят крайно негативно на бъдещите ви отношения. Да си го кажем направо: много по-бързо ще почувствате близък даден човек, с когото сте споделили едно легло. И малко повече.

Всъщност, за любовта граници няма. Тя не живее в рамки, не се ражда по закон, не се и развива по правила. Тя просто е там, някъде в нас, навсякъде около нас, очакваща да бъде намерена. А дали това ще се случи след уговорена среща или случаен секс - единствено времето може да покаже.

78 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 05.10.2011|11:31
Много връзки започват така, но единични са случаите, когато прибързаната интимност прераства в нещо стойностно. Прекалено много паднаха задръжките. Едно време за такива случайни контакти са "режели глави". Преминахме от едната крайност в другата, което пак не е добре.
3
Не е посочен 05.10.2011|10:29
Важното е, че се свършва!
2
Не е посочен 05.10.2011|10:17
И аз тъй викам. Силно поддаващ съм и повечето ми връзки така тръгват... и свършват.
1
Не е посочен 05.10.2011|09:24
Може на някой да му се стори странно, но подобни връзки често се увещават с успех. Имам приятели, които точно по такъв начин се запознаха, дадоха си шанс и сега са щастливо женени, дори имат деца. Понякога точно това ни трябва, да бъдем неразумни и да действаме така както ни говори сърцето, не разума, защото той често може да ни изиграе лоша шега. Бъдете първични, няма да сгрешите!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay