Наследниците на Джако за първи път на училище

Наследниците на Джако за първи път на училище

Наследниците на Джако за първи път на училище

Децата на Майкъл Джексън - 14-годишният Принс Майкъл I, 13-годишната Парис и 9-годишният Принс Майкъл II, които са под попечителството на баба си Катрин Джексън вече ходят на училище, след като години наред се обучаваха у дома, заяви леля им Латоя Джексън, цитирана от БТА.

 

"Те за пръв път отидоха на училище и това им допадна", увери Латоя в телевизионното шоу "Аксес Холивуд". "Сега са щастливи. Купуват си сами някои неща, но, разбира се, са придружени от бодигардове."

 

Латоя разкри, че се гордее с тях заради начина, по който са преодолели шокиращата смърт на баща им, който почина от свръхдоза "Пропофол" през юли 2009, и заради психичната им издръжливост, помогнала и на нея самата да превъзмогне мъката.

 

"Те се справят много добре, допълни Латоя. Гордея се с тях и съм радостна. Децата ми помогнаха да преодолея скръбта по брат си. Не можех да слушам музика, но си казах, че щом те могат да превъзмогнат мъката и аз съм в състояние да го направя."

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 14.04.2011|10:34
Как няма да се радват и да им харесва да ходят на училище, та това си е много хубаво. Браво на тях, че са успели да превъзмогнат мъката по баща си, все пак животът продължава.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay