Топ 10: Тайната за дългогодишната любов на звездните двойки

Каква е тя и как, на първо място, се запознават те?

Топ 10: Тайната за дългогодишната любов на звездните двойки

Те са привлекателни, богати и известни, а медиите не спират да ги следят. И няма как да не е така, защото десетте двойки, за които ще си говорим днес, са популярни както както заедно, така и поотделно.

Имат успешни кариери, които очевидно съчетават добре с любовния си живот, защото някои от тях се радват на дългогодишна любов помежду си.

1. Уил и Джейда Пинкет Смит 
Те се срещат за пръв път през 1990 г. на снимачната площадка на сериала "Принцът от Бел Еър", където Джейда отива на прослушване. Не получава ролята, но за сметка на това се сприятелява с Уил.

Чак пет години по-късно излизат на първа среща. След като се срещат в продължение на две години, Уил й предлага брак.

Топ 10: Тайната за дългогодишната любов на звездните двойки

Те имат две деца - дъщеря Уилоу и син Джейдън, които от малки имат свои собствени музикални и кино изяви. Двойката основава своя семейна фондация "Уил и Джейда Смит", чиято цел е да развива образователни проекти за младежите.

2. Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Топ 10: Тайната за дългогодишната любов на звездните двойки

След като приключва 4-годишната си връзка с Камерън Диас, поп изпълнителят среща Джесика Бийл. Отначало са само приятели, но по-късно връзката помежду им се задълбочава. През 2010 г. се разделят.

Според слухове причината е изневяра на Джъстин с колежката му Мила Кунис, но вероятно е това да не е съвсем вярно.

Може би наистина човек осъзнава какво има, когато го загуби. В интервю след раздялата Джъстин признава, че Джесика е най-важният човек за него. След като се събират, за известно време отричат истината. През 2012 г. сключват брак, а тази година се ражда първата им рожба - Сайлъс.

3. Ози и Шарън Озбърн

Топ 10: Тайната за дългогодишната любов на звездните двойки

Ози е съосновател и вокалист на легендарната рок група Black Sabbath, а има и успешна солова кариера.

Ози и Шарън се срещат след като той подписва договор с бащата на Шарън, който е в музикалния бизнес. По това време Ози е женен за друга жена, но се развежда с нея и през 1982 г. се жени за Шарън.  

Още в началото на семейния им живот между двамата постоянно възникват скандали, които са придружени понякога с насилие, а Ози дори е арестуван веднъж за опит за убийство на жена си. Тя обаче намира сили да му прости и те са заедно и до днес.

През 2001 година по MTV стартира риалити шоуто The Osbournes, което проследява живота на семейството на Ози. В шоуто участват Ози, Шарън, синът им Джак и дъщеря им Кели. Другата им дъщеря Ейми отказва да участва и разкритикува родителите си, че се изявяват по такъв начин в медийното пространство.

4. Кийт Ърбън и Никол Кидман 

Топ 10: Тайната за дългогодишната любов на звездните двойки

Когато се виждат за пръв път, Никол мигновено се чувства привлечена от него и му дава своя номер. Четири месеца по-късно той й се обажда и отиват на разходка в Сентрал Парк в Ню Йорк.

По това време Никол е на мнение, че той въобще не я харесва, но явно се е заблудила. През 2006 г. кънтри изпълнителят и актрисата сключват брак.

Никол има две осиновени деца от предишния си съпруг - Том Круз, и две деца от Кийт, като едното е родено от нея, а другото е износено от сурогатна майка.

5. Том Брейди и Жизел Бюндхен

Топ 10: Тайната за дългогодишната любов на звездните двойки

Том Брейди е футболист в Американската футболна лига, а Жизел Бюндхен - един от най-успешните модели на всички времена с рекорд в Гинес за най-богат модел.

Любовта между тях пламва от пръв поглед, след като общ приятел им урежда среща през 2009 г. По-късно Брейди предлага на блондинката брак на усамотен самолетен полет в романтична обстановка - в самолета имало рози и шампанско.

Връзката им не минава без трудности - малко след като се събират, бившата приятелка на Брейди съобщава, че ще има дете от него и ще го отгледа сама, което кара моделът на Victoria's Secret да се чуди дали не е редно да отпадне от уравнението и да насърчи Брейди да се събере с бившата си приятелка.

В крайна сметка решава, че за разделите си има причина. Прекарва много време с детето на Брейди и го чувства като свое собствено. Жизел вярва, че премеждията само са заздравили взаимоотношенията им.

6. Джордж и Амал Клуни 

Топ 10: Тайната за дългогодишната любов на звездните двойки

След като излизат в продължение на седем месеца Джордж Клуни предлага брак на адвокатката Амал. Той се възхищава както на работата й, така и на стила й.

През 2014 г. актьорът изоставя ергенския начин на живот и се жени за красавицата. Признава, че тя е умницата в семейството - все пак има големи постижения в областта на правото и знае три езика - английски, френски и арабски.

Спорове между тях възникват за типичните неща - като това, че Джордж прекарва твърде много време в гледане на спорт по телевизията например.

7. Дейвид и Виктория Бекъм 

Топ 10: Тайната за дългогодишната любов на звездните двойки

След като се срещат на благотворителен футболен мач, двамата започват да излизат на срещи. През първите месеци от връзката им медиите не били наясно, че те са заедно, а те се спотайвали, непритеснявани от хорското внимание. По-късно футболистът предложил на Виктория брак, а годежният пръстен с диамант бил на стойност 65 000 британски паунда. Имат трима сина и една дъщеричка.

Кариерите и на двамата са впечатляващи - като по-млада Виктория се радва на успешна музикална кариера. След това създава собствена модна линия, бизнес проекти и издава две книги.

Дейвид Бекъм пък се нарежда сред най-известните и успешни футболисти със своята 20-годишна кариера, както и сред най-горещите секссимволи за последните две десетилетия.

8.Джей Зи и Бионсе 
Те са най-влиятелната двойка в музикалния свят. Тяхната връзка започва с приятелство, а когато започват да се срещат през 2000 г., и двамата имат завидни професионални успехи.

Джей Зи е сред най-богатите рапъри и е носител на десетки награди "Грами” за музикалното си творчество. Бионсе не остава по-назад - тя също е носител на десетки награди "Грами”, продава над 75 милиона соло албума и се занимава активно с благотворителна дейност.

Бионсе и Джей Зи са винаги гореща тема за папараците, които ги заснемат на различни събития - баскетболни мачове, награждавания или просто на разходка из Ню Йорк. През 2012 г. Бионсе роди дъщеричката им Блу Айви, а обявяването на бременността й на музикалните наградите на MTV предизвика истински фурор в социалните медии.

9. Брад Пит и Анджелина Джоли 

Топ 10: Тайната за дългогодишната любов на звездните двойки

Спокойно можем да наречем тандема, известен със събирателното име Бранджелина, перлата на Холивуд. Любовта между тях се заражда на снимките на романтичната комедия "Мистър и мисис Смит”. Оттогава насам медиите не ги оставят намира.

И двамата са еталон за красота и неведнъж са попадали на челните места в неизброими много класации за "най-сексапилен мъж” и съответно "най-сексапилна жена”.

Анджелина е успешна актриса, режисьор и участва в множество благотворителни каузи, за което получава почетен Оскар за хуманитарната си дейност. Брад Пит също има невероятно успешна актьорска кариера и се занимава с благотворителност.

Животът на звездната двойка обаче не е само цветя и рози. Те преминават през трудни моменти със здравословните проблеми на Анджелина, но актьорът я подкрепя и е неизменно до нея през цялото време.

10. Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Топ 10: Тайната за дългогодишната любов на звездните двойки

След като се срещат на снимките на "Пърл Харбър" и се влюбват на снимките на "Дявол на доброто", двойката сключва брачна церемония в тесен кръг през 2005 г. на Карибите. Същата година се ражда и първото им дете.

Актьорът се шегува, че във втория филм, героинята на Дженифър е спечелила повечето от битките помежду им, което не се различава от истинския им живот, защото тя доминира в семейните спорове. Освен това признава, че половинката му е помогнала да изгради стабилно семейство, докато продължава да се развива професионално в същото време.  

Бен Афлек отбелязва, че цени особено много филантропската дейност на Дженифър Гарнър за организацията "Спаси децата", като според него тя надминава усилията, които предприемат повечето звезди.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay