Трябва да сте влезли, за да извършите това действие.
Не можете да гласувате повторно.
Аз направих, но не ми се получиха много добре. Явно сложих повече мляко в шоколада. Не сте написали точни пропорции, а това е най-важното в кухнята. Ако знаех кое как се слага, нямаше да чета подобни статии.
Трябва да сте влезли, за да извършите това действие.
Не можете да гласувате повторно.
От мен,ако нямате балони, можете да вземете формички (liners) за мъфини (от фолио или хартия за печене). Взимате една четка за готвене (те са по-широки) и ги намазвате със шоколад. Поставяте ги в тава за мъфини, за да си задържат формата и ги слагате в камерата за 10-15 мин да се стегнат. Изваждате ги и ги минавате втори път с останалия шоколад. Връщате ги обратно, докато направите другите неща, те ще са готови. Беленето на хартията не е най-приятния процес, ама няма как!
Трябва да сте влезли, за да извършите това действие.
Не можете да гласувате повторно.
Някак си ми харесва да се облизвам сладко сладко на поредното ви творение! Искам да благодаря за тази "украсителна" публикация. Намирам я за вдъхновяваща!