Топлото и дупето на Райна

Сподели галерията:

"Ми днес си беше много топло :)", написа снощи Райна във Facebook и сподели следната снимка. Е, да, тези дни не е особено студено, но чак пък толкова... Това ни накара да се запитаме, щом според певицата октомврийското време е подходящо, за да се съблече гола, как ли се е подвизавала през лятото? Разгледахме снимките, които е споделяла с феновете си през последните месеци и установихме два сигурни факта. Първо, бихме наредили Райна сред първенците по провокативни снимки в гилдията на фолкпевиците. А както знаете, тази надпревара е жестока. Но момичето доста се старае - професионални или ежедневни, кадрите с нея обикновено са силно еротични. Второто, което разбрахме от профила на сладкопойното "пиле" е, че то много, ама много си харесва дупето. Не отричаме, че има защо. Но ни се вижда някак странно една жена да се снима чак толкова често отзад. Нима Райна наистина мисли, че изглежда най-добре в гръб? И че седалището ѝ е най-важното нейно качество? Вижте за какво става въпрос в нашата галерия.

Сподели снимката:
1 от 29
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 26.10.2012|09:03
много е красива и е чудесно,че не преминава тънката граница между красотата и кича...винаги е много естествена,а снимките и са много чувствени и нежни!
6
Не е посочен 25.10.2012|15:58
Истинска нимфа е Райна на снимките. А и този морски пейзаж на заден план - безценно
5
Не е посочен 25.10.2012|15:39
Райна е като русалка на тези снимки. Много красива
4
Не е посочен 25.10.2012|15:12
Готина снимка! Райна определено пълноценно използва последните слънчеви дни за някоя и друга гореща фотосесия, която да сгрява най-верните й почитатели.
3
Не е посочен 25.10.2012|13:10
Райна наистина е много красива жена, но ми прави впечатление, че тази нейна мания да се показва и доказва дойде след раздялата й с Коцито, до тогава го играеше много хрисима.
2
Не е посочен 25.10.2012|11:45
Странното е, че повеченто и снимки са в гръб, а всъщност притежава много красиво лице и ангелски черти, само дето май няма силикон?!
1
Не е посочен 25.10.2012|11:32
Явно наистина обича да се разголва и особено да си показва гъза. Може би ако си харесваше и циците, щеше да ги снима по-често. Абе фолк певица, какво да очакваме друго, освен гола плът. А, да - имаше и някакъв текст на песен - хахахахах, много оригинален, все едно го писала 13 годишна тийнейджърка, на която гаджето не обръща внимание.