Горещи летни тенденции

Стилни през юли и август

Горещи летни тенденции

С пълни сили набира обороти Отпускарски сезон 2011. И без значение дали сме на плажа с екзотичен коктейл в ръка, или пък умело си играем ролята на "градско момиче", новите модни тенденции няма да ни подминат.

 

Флорални мотиви



Цветята са абсолютен хит това лято. Не е важно дали са върху дрехи, обувки или аксесоари - важното е да ги има. Още през зимата италианското дуо Dolce&Gabbana ги лансираха в колекцията си, но сега, няколко месеца по-късно, те окончателно завзеха дамските гардероби. Откриваме ги навсякъде - върху поли, топове, обувки, а напоследък най-често се превъплащават като стилна брошка в различни размери.

 

Неонови цветове



Крайно време е да забравим за мрачното време и да се отдадем на слънчевите дни. Наситени, абстрактни, неоновите нюанси са перфектният избор за свежа лятна визия. И най-големият им плюс е, че не е нужно да ги съчетавате по между си - колкото по-шарено, толкова по-добре!

 

Моряшко райе



Позабравеното бяло и синьо съчетание отново влиза в гардеробите. Този път то е по-горещо от всякога! Малък трик: тениските и топовете с този десен стоят страхотно с червен аксесоар - чанта, обувки, бижу. Изводът: ако не можем да отидем на море - то морето ще дойде при нас!

 

Бяло! Бяло! Бяло!



При това в множество разновидности - от нежна дантела до минималистични кройки. Този изискан, класически цвят, е сред най-предпочитаните за лято 2011. И най-хубавото е, че не е капризен - отива на всичко, така че изборът на аксесоарите е изцяло ваш!

 

Обувки на платформи



Макар че не са слизали окончателно от подиумите, сега тези прекрасни обувки се превръщат в тотален хит! Все повече дами ги избират, защото са същевременно удобни и стилни. Тази пролет H&M и The Sweedish hasbeens лансираха първия си съвместен продукт: 3 уникални модела обувки, 2 от които са на дървени платформи. Всички те носят духа на 70-те години.

 

 

 

Анималистични принтове



Не, не е нужно да носите леопардови щампи, подобно на голям брой родни "звезди". Заложете на абстрактното: изберете животински принт, но не класически - петната и райетата могат да бъдат върху син, розов, жълт или какъвто цвят ви харесва. Комбинирайте! Използвайте ги и като акцент - страхотна идея би била да подчертаете бялата рокля с колан от този тип или пък да разнообразите прическата си с "див" аксесоар за коса.

 

Вкусно - тропически плодове върху дрехите



Освен цветя, този сезон е модерно да се носят и плодове :). "Вкусните" дрехи са също толкова свежи и подходящи за лятото. Те ще накарат всички да се обръщат след вас, но и непрестанно ще предизвикват апетита ви.

 

Големи очила - но диоптрични



Абсолютен хит! Надяваме се, че ще се задържат на върха не само през лятото, защото са страхотни. Подходящи както за мъже, така и за жени. Артистични и стилни, те са перфектният аксесоар за вас.

 

Дантела!



Романтична и секси едновременно, дантелата е перфектният избор за рокли, топове, бельо. Дрехите и аксесоарите, които я включват, са изискани, ненатрапчиви и стилни. Заложете на класическите бяло и черно, но не се страхувайте и да разчупите визията си с нещо различно - светът е голям и идеи дебнат отвсякъде :) 

 

Нещо назаем от момчетата



Винаги сте харесвали онзи симпатичен блейзър в гардероба му? Сега имате основателна причина да си го вземете поне за малко. Дрехите с мъжка кройка са чудесен избор за делова вечеря, бизнес среща или ежедневно работно облекло. Стилни, строги и елегантни, а облечени от вас - уникални.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 14.07.2011|18:16
Тенденциите това лято много ми допадат. Обичам цветята и в съчетание с весели цветове, всичко се получава страхотно. Лятото се очертава да бъде много весело и изпълнено с цвят, дано обаче и хубавото време да се задържи по-дълго.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay