Ангелска ЧУДОтворителница

На Коледа стават чудеса и всеки може да помогне

18 декември е точно седмица преди Коледа. И тогава ще остават седем дни преди официално да започнат да стават чудеса. Някои хора смятат, че ако вярват достатъчно силно, всяко тяхно желание ще се сбъдне. Но понякога силната вяра не е достатъчна в този материален свят. Понякога за сбъдването на мечти са необходими пари.

На 18 декември ще се проведе благотворителният базар "Ангелска ЧУДОтворителница”, който ще помогне на Фондация "Искам бебе” и на Сдружението на жените военнослужещи. Те, от своя страна, ще сътворят хиляди коледни изненади за вас. А цялата тази приказка ще стане реалност тази неделя от 11:00 до 18:00 в Централен военен клуб, София.

"Калина ме снима” ще се погрижи за вашите прекрасни празнични снимки за спомен с Дядо Коледа. Вкусните и красиви сладки с аромат на канела пък ще бъдат отговорни за уюта на предпразничния ден. А малки коледни джуджета ще ви покажат колко лесно е да си направите сами подаръците, които ще поставяте под елхата. Ще има и огромна изкушаваща торта по случай петия рожден ден на Сдружението не жените военнослужещи. Тези дами заслужават всичко, което би ги зарадвало. Заслужават и огромна благодарност за смелостта и борбения си дух, доказвани ден след ден в продължение на години.

Приходите от събитието ще бъдат дарени за две каузи. Ще бъдат подпомогнати децата на загиналите военнослужещи, тъй като тези малчугани са уязвими и определено имат нужда от външна подкрепа. Семействата, които искат, но не могат да имат дете, също ще получат финансова помощ за сбъдването на своята мечта.

Бъдете част от доказателството, че на Коледа стават чудеса. Отидете с усмивките и коледните си желания на базара "Ангелска ЧУДОтворителница”. Но пожелавайте внимателно, защото рано или късно всичко се сбъдва!
5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay