От този месец читателите на сп. "Меню" могат да се наслаждават на повече съдържание и страници, отпечатани на рециклирана хартия, с нов подобрен дизайн. Според издателите от Gourmet Publishing едно кулинарно издание трябва да е едновременно радостно и красиво, съблазнително и съдържателно, пълно с качествени рецепти и важна информация за продукти и готварски техники, за професионалисти или страстни любители в готвенето и добри места за хапване.
Нужен е още стилен дизайн, разнообразни качествени фотографии и интересни текстове. Затова в новото "Меню" са се постарали да постигнат именно това, за да го превърнат в едно модерно списание за храната и храненето. То е вдъхновено и създадено с любов и компетентност към читателите, приготвено е вкусно от още по-качествени съставки и е щедро подправено с искрено желание това да е едно още по-полезно за читателите издание.
Преобразеното "Меню" отразява в най-голяма степен връзката между земята и храната, пътят от фермата и градината до чинията ни, ролята на вековните традиции в производството на храната и приготвянето ѝ, както и отговорността, която всеки човек носи, за защита и възстановяване на природното равновесие на планетата ни.
Изборът на по-скъпата рециклирана хартия е скромният принос на "Меню” за опазването на планетата ни. Промененият дизайн и различният стил на фотографиите, особено що се отнася до храната, отговарят на една по-модерна естетика.
Съдържанието е значително разширено и разделено на две основни секции: Меню У ДОМА и Меню ЗА ХРАНАТА. Освен около 30 вкусни и добре премислени рецепти – разнообразни, балансирани и здравословни - в първата част на всеки брой "Меню" предлага на читателите си запознанство отблизо със сезонни продукти, с ценни кулинарни техники и с особеностите на различните кулинарни традиции по света. Конкуренти в секцията ЗА ХРАНАТА са различни теми за храненето навън, производството на храна, добрите заведения, световните кулинарни тенденции, автентичните храни и гастрономическата култура.
1 | 0 |