Грижовният татко Крис Хемсуърт и неговата малка принцеса

Актьорът е страхотен в "ролята" на баща

Грижовният татко Крис Хемсуърт и неговата малка принцеса

Крис Хемсуърт и Елза Патаки имат три деца, две от които са близнаци. Родителите се стараят да ги държат далеч от светлините на прожекторите.

Само преди няколко дни обаче съпругата на Крис сподели в Instagram изключително сладка снимка на актьора и неговата дъщеря.

На кадъра се вижда как малката седи в скута на баща си и играе на фона на зашеметяващ изглед от снимачната площадка.

Щастливата майка написа под снимката: "Посещаваме татко на снимачната площадка!” Хемсуърт е облечен в приказни одежди и прилича на истински принц, прегърнал дъщеря си.

Крис е в такова амплоа, понеже в момента снима продължението на хитовата лента от 2012 г. "Снежанка и ловецът”. В него той си партнира с имена като Чарлийз Терон, Емили Блънт, Джесика Частейн и Сам Клафлин.

Преди да започне работа по втората част на филма, Хемсуърт беше в Лондон за премиерата на "Отмъстителите: Ерата на Ултрон”. В интервю за E! News актьорът поговори малко повече за 2-годишното си момиченце.

Той сподели, че тя най-после е осъзнала, че баща й е популярен. Но за нея той не е просто известен, а наистина е "голяма работа". Красавецът разкри още, че малката вече го разпознава по реклами и плакати и сочи лицето му с пръст.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay